AselMavi Eymeninannes ilk bebiş benimde daha 🥰 korkum şu şekilde doğuramamak 😃 bu kadar bekledik normal olur inşallah ya
2prens-annesii AselMavi Ay ben beenn🙋🏻♀️ 39+6 olduk 7 gün önce nişanım geldi 1 cm açıklık var dendi ama sancı olmadığı için evde bekliyorum 😣 bugün büyük bir hevesle nst gittim ama 40 50 lerde sancı sanırım suni sancıyla bitecek bu iş 🤷🏻♀️
N-h-e123 AselMavi çok teşekkürler. Evet ben doğum yaptım kalıntım , mantarım , ateş basması, uykusuzluk hepsi bi anda geçmişti . Bebeğin doğmasına bir de bu sıkıntıların bitmesine ayrı bir sevinmiştim 😊
seher_edz AselMavi aynı bende öyleydim 40+2 geceleyin sancılarım tuttu hastaneye gittik çatı muayenesi olurken çok zorluk çıkardım çok canım yandı bebek kanala inmişti Suni sancı aldım açılmam ilerlesin diye 4 cmi geçmedi bende çok kesim dikişim olur diye sezeryan istedim hemen 8 günlük oldu bebeğim çok şükür inşallah sizde sağ selim kavuşursunuz sezeryan korkulacak bir şey değilmiş bu arada 🥰❤️ her şeye hazırlıklı olarak gitmek gerekmiş ✨ kuzumm
AselMavi seher_edz oh massallah kuzm 🥰 evet sezeryan için öyle diyolar ama ne bilim normal istiyo insan yine de 🥰🥰