Güzel annişler bnm bir sürü küçük büyük çatlağım oldu ama bir sürü bunlar için çözüm önerisi olan varmı yakın zamnda bebeğim dünyaya gelecek ve sanırım izlerin kızarıklı gitmeden işlem yapılması gerekiyormuş yardımm plzz😊

Kantaron yaginin iyi geldigini duymustum ama test etmedim🤷🏻‍♀️ Gebelikte zarari varmidir bilmiyorum.

SerapKptn kantoron en iyisi gibi ama ben komple sürdüm hep 39 olcam ve bu hafta çatladım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Karnım cok değil ama popom bacaklarımda var mor mor derin değil gibi geçer inşallah fırcalıcam bırakmıcam doğum sonrasıda bide sıkılaştırıcı alıcam doğumdan snra olmadı lazer🤷🏻‍♀️

Bende ayni dertten muzdaribim malesef dunya haritasi gibi oldu karnım 😅 Kuzenim estetik cerrahı guzellik merkezi var güzellik uzmanlığı yapiyor catlaklari istediginiz kiloya geldiginiz zaman lazerle bir islem yapiliyor yuzde 70 80i kayboluyor azaliyor insallah dogumdan soyle bir 7 8 sonra yaptirmayi dusunuyorum hem karnim toparlanir hem ben hem catlaklarim beyazlar sadece baya katinkurallari olan bir islem ve agrili bir işlem olduğunu duydum arastirin bir isterseniz 🙏🏻

Hilal-95 fırçalıycm derkn kantaron yağı ile mi birde lazer çözümmü acaba varmı deyen tanıdığınız

Suay35 çok teşekkür ederim işlem adı nedir acaba gittim salonlarda yok samırım böyle bi işlem soruyorum genlde çözüm yok diyorlar hep

SerapKptn evet at kılı fırcasıyla denicem bakalım şuan derim çok hasas bi ara denedm ama kızardı hep bacaklarım lazeride konustum seansları nekdar erken yaparsak okadar fayda görürsünüz dedi ama suan ilk gebeliğim sonucda ıkıncıyı allah nasıp ederse ozaman gene olucak 🤷🏻‍♀️ Cnkü çok musait cildim heralde doktor sıkı olduğu için catlamıstır popon bacakların dedi ilk defa kilo alıyorm hep 45 kiloydum ergen catlağım fln hıc olmadı sarı kantaron bence bana göre mucize karnımın kaşıntısı felan anında geçiyor

SerapKptn
            Sürmediğim çatlak kremi, bir sürü yağ vs kalmadı. Çatladı sürekli. Ve aşırı yani. Asla engel olamadım bende bi yerden sonra kendi haline bıraktım. Eşim, senin ve çocuğumuzun sağlığı yerinde olsun yeter böyle estetik şeylere takılıp canını sıkma dedi sağolsun