Elfidam Ogze sizi tedirgin etmek istemen ama bi ogretmen arkadsima da aynisini soylemis. Arkadasim nirmal dogum yapti ve buket hanim dogumunda yokmus sadece gelip gidip bakmis cunku muayeneye gelen hastalari da var biliyorsunuz 😊
Ogze Elfidam merhaba. Bugun konustum doktorumla. Normal dogum sureci oldukca uzun oluyor her saniyesinde tabi yaninizda olamiyorum kontrol ediyorum ama dogum esnasinda icerde olacagim dedi. Yani bebegi ben cikarticam dedi 🤗
Durdudiler Kızlar ya daha önce de yazmıştım kafam çok karışık yardım edersinz belki. Müberra hanıma gttm beğendim ilgili bi kadın ama doğumda 5 bin istiolar. 3500 hastane 1500 Dr alioms. Sadece hastane doktoruna gtsem 3500 olacak haybeye 1500 vermemis oluorm. Sizce napmaliym buket hanımı da mı denesem 34. Haftadaym sürekli doktor da değiştirmek istemiorm kafam çok karisk
Ogze Durdudiler Buket hanim bence cok iyi. Pisman olacaginizi hic sanmiyorum. 3300 istiyor hastane. Bugun sezeryanim var hayirlisiyla 😐 cok gerginim. Ameliyattan sonra da yazarim size.
Ogze Durdudiler iyiyim sanirim tesekkur ederim. Gercekten de dunyanin en iyi duygusunu tattim. Sizin dogumunuz nasil olcak bilmiyorum korkutmak da istemem sizi ama sezaryen sandigimdan daha zormus☺