berna0818 Samiye devlet hastanesi veya Kerim bey iyi güzel ama sıra bulmak imkansız ben dahil arkadaşım da uğraş uğraş bir türlü sıra bulamıyor. 32.haftamda sancım oldu bi gece sabah olsun da hadi dedim devlete gideyim dedim iki hafta deliksiz sıra yoktu bende pes ettim tabi yine gittim körfeze ☺️
Samiye berna0818 sabah 6da gidiyorum bende sira alabilmek için evim on sokaginda oldugu için şanslıyım ama sizde haklisiniz numara almak cok zor gercekten.Ayin 7sinde gideceğim onu netten alabildim cok şükür genelde geceleri 2 3 gibi kontrol ediyorum bi kac kez oyle yakaladim
berna0818 Ogze vereceğiz öyle yada böyle 🙂. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da yavrularımızı. Üç dört arkadaşım var hem buket hanımdan hem doğumlarından ve hemşirelerden çok memnun kalmışlar. Darısı başımıza inşallah ☺️
Durdudiler Ogze bnde yeni atandm buraya. Müberra hanım iyi diye duydum ona baslicam 32+1 haftaligz. O da korfez de doğum yaptirioms mecburen. Muayene 250 dediler doğum kim bilir kac para 😏
Ogze Durdudiler Durdudiler hosgeldiniz 😊 muayene pahaliymis gercekten. 3300 hastane aliyor artik muberra hanim ekstra ne kadar ister bilmiyorum 😊
Elfidam Ogze doktorunuz muberra hanimsa eger zaten kendi muayenehanesi oldugu icin mecbur girmek zorunda o kadar ucret oduyorsunuz sonucta
Ogze Elfidam buket hanim doktorum. En son o tarz bisey konusmustuk ama. Yine pazartesi tekrar sorayim icime kurt dusurdunuz.
Durdudiler Elfidam ingilizceciym ben gonene atandm henüz edremitte değil görev yerim şubatta belli olacak doğum iznindeym şu an
Elfidam Ogze sizi tedirgin etmek istemen ama bi ogretmen arkadsima da aynisini soylemis. Arkadasim nirmal dogum yapti ve buket hanim dogumunda yokmus sadece gelip gidip bakmis cunku muayeneye gelen hastalari da var biliyorsunuz 😊