Lilayla metehaninannesiii doğumdan sonra hemen mi oluyor spinal mi oldunuz siz peki biraz tecrübelerinizden bahsetseniz madem geçirmişsiniz 🤩
metehaninannesiii Lilayla yok kuzum ben genel oldum kuzenim spinal oldu ben genelde cok memnun kaldim kuzenim hala agrisini cekiyor 1 hafta sonra da o dogum yapmıştı benden sonra hala cekiyir biz 3 aylik olduk bu arada siz hangisini olacaksınız
Lilayla metehaninannesiii bende spinal düşünüyorum tam tersi genel de yengem çok cekmişti yanında ben kalmıştım ondan bende aklımda o kaldı galiba.. sezeryen istediğime bu hafta karar verdim zaten 😂 Herşey normal ilerliyor ama normal yapamıcam diye düşünüyorum
mervegly_7 FerdAzra bugün tam 9 haftalık oldum yarın Doktor kontrolüm var eğer bir sorun yoksa ayda 1 kere çağırcam dedi 🥰
FerdAzra mervegly_7 benim de Çarşamba kontrolüm organ taraması olacağım 🙂😃 Yarın olsaydı görüşürdük 😂😂😂
mervegly_7 FerdAzra amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bir gün denk geliriz 🥰 sizin bebiş ne kadarlık 💜
mervegly_7 FerdAzra maşallah maşallah cinsiyet belli olmuştur dimi kaç haftada belli oluyor ben aşırı merak ediyorum bir an önce öğrenseydim cinsiyeti 🥰
FerdAzra mervegly_7 belli kuzum bir kızım var bir daha prenses geliyor 👼🏻💕 ( çevremdekiler her ne kadar erkek dr yanılıyor dese de inanamasalar da) 🤣🤣🤣
FerdAzra mervegly_7 çok heyecanlı oluyor yaa ilk haftalar olsun rabbim ne diliyorsan onu versin sağlıkla inşallaahhh 😍
mervegly_7 FerdAzra Ayyyy Allah bağışlasın iki yavrunu da çevremdeki herkes erkek hissediyor tabi sağlıklı olsun en başta ama kız çocuğu bambaşka kızım olsun istiyorum hayırlısı bakalım görcez 🥰🤗
FerdAzra mervegly_7 aminnn aminnnn cümlemizinkini inşallah canım benim 🥰❤️ Cinsiyetini öğrenince yaz merak ederim 😄
FerdAzra mervegly_7 aminnn aminnnn cümlemizinkini inşallah canım benim 🥰❤️ Cinsiyetini öğrenince yaz merak ederim 😄