Mine29 OOZLEM1234 balondan mavi kağıtlar döküldü:) ben göremedim tam ultrason vidosundan kendisi gördü öyle:)
OOZLEM1234 Mine29 Aaaa oda cok garip doktor kendimi balon yapti 😃 Bizde öyle birsey yok ben yurtdisinda kaliyorum burda öyle cok ilgi göstermiyorlar
Mine29 OOZLEM1234 öyle hastalarına cinsiyet söylerken balonla söylüyor çok iyi memnunum doktorumdan ama umarım yanılmıştır😊
Mine29 OOZLEM1234 karnın nasıl görünüyor benim yaygın oturduğumda falan yukarıda ve çok hareketliyiz maşallah kıpır kıpır 15.haftada tekmelerini hissettirdi 😊
OOZLEM1234 Mine29 Hadi ya ben daha hissetmedim 😳 Benimde karnim hafif yaygin ama ben yapi olarak zayif biriyim yani daha karnim pek cikmadi bide migde bulantisi cok cektim halen bulaniyor kilo veriyorum halen 🤯
Mine29 OOZLEM1234 bende 48 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum šuan hatta vermis olabilirimde her sabah öğürüyorum beni çok zorluyo nefes darlığı yapıyo kansızlığımda var beni halsiz bırakıyor
Ferdaatal Byztrkravc kızımda 20nci haftaya kadar erkek diye biliyordum 20den sonra kız olduğunu öğrenmiştik 🤭
zeynepp1 Fatmacan hayr detaylıya girmedi norml ultrasonla cinsyet söyledi birde bizim burda baya bilindik hatta bu şehrn en iyi doktoru diyeblrm ayrı klnigi var hepiz şaşırdık
Mine29 OOZLEM1234 Merhaba canım bizim kesinleşti %100 ikinci oğluşumu alıcam kucağıma inşallah 💙 senin ne zaman kontrolün