nurdgnn bende philips üzerinde yoğunlaşmıştim ama sonra yakın zamanda iki dogum yapan arkadaşım lansinoh 2 li göğüs pompasini önerdiler çok memnunlar 700 tl gibi bir fiyati var ve aparatlarina bir şey olursa tekli olarakta ulaşılıyor.
nurdgnn Bebegim000 amazon Türkiye ve n11 de fiyatlar daha uygun aklınızda bulunsun trendyol ve hepsi burada bir tik daha pahali.
Alse35 Bebegim000 azcık salça olmuş gibi olacağım ama ben yıllardır kullanıyorum hem çok güvenilir hem de en iyi müşteri temsilcilerine sahip aşırı ilgililer ben gıda alışverişini bile oradan yapıyorum kampanya oldukça gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
nurdgnn Bebegim000 amazondan biberon aldim bir sorun yaşamadım pompayi falan n11 den sipariş verdik bu sabah elime ulaştı iki günde satıcı ulaştırdı. almadan önce ne olur olmaz satıcıya mesaj atıp soru falan sordum ama iade süreci falan aynı hepsinin fark etmiyor gibi . birde n11 de urun elimize ulaştıktan sonra uygulamadan urun elime ulaştı para satıcıya aktarılabilir seçeneğini tıklıyorsunuz güvenli alışveriş yani
Bebegim000 Alse35 aaa çok iyi uygulamasını indirdim lansinoh gerçekten daha uygun trendyoldan bakacağım bende
Bebegim000 nurdgnn anladım canım bende araştırıyorum daha fiyatlarıda iyice çıkmadan almak istiyorum ama bakalım
Alse35 Bebegim000 pompayı aldınız mı çok anda başka bir marka? Ben kararsızlıktan almadım fiyat yükseldi
Bebegim000 Alse35 yok almadım daha çiftlisini istiyodum oda bi tek amazonda var başka sitede görmedim 4 bin tl olmuş maalesef
Alse35 Bebegim000 aşırı yüksek fiyatlar maalesef tercih meselesi tabii ama genelde tekliler daha kullanışlı oluyormuş çift olunca performans düşüyormuş araştırmıştım daha önce belki göz önünde bulundurursunuz 😇
Alse35 Bebegim000 ben de çok tecrübeli değilim aslında ama bişey alırken çok detaylı bakarım çiftlilerde böyle yorumlar vardı avente o parayı zaten vermezdim lansinoh baktım genelde çift olarak yorumlardan sonra tekli bakıyorum
Bebegim000 Alse35 anladım bende avent en iyisi diye duydum ilk bebeğim oldugu için diğerlerindede kullanırım diye baktım açıkcası