Bebegim000 Selam kızlar bu pompayı kullanan var mı ya da almayı düşünen ? Memnun musunuz? Başka iyi olarak otomatik önerini varsa öneriye açığım ilk gebeliğim tavsiye üzerine bu markaya yöneldim
Lulikli Bebegim000 yorumları iyi diye okudum canım ama kendim kullanmadım. Açıkcası kullanmayı da düşünmüyorum çok pahalı ne yazıkki ama bütçen varsa düşünebilirsin
Biyo_logg Bebegim000 Avent pompa sayesinde oğlumu alıştırdm zor ama değer . Anne sütünün yerini hiçbişey tutmuyo gerçekten
Hilal-95 Bebegim000 ben elektiriklisini aldım ama daha kullanmadm eşimde kullanmaya calıstım izin vermedi🤣 ama baya iyi diye duydum
Bebegim000 Lulikli evet canım yorumları çok iyi bende yurtdışından getirteceğim ama kullanıp memnun kalan varmı onu merak ettim
Bebegim000 Hilal-95 doğum yaptınız mı yapmadıysanız bencede henüz kullanmayın 😀 bide tekli mi aldınız double olanı mı bende yurtdışından getirteceğim yorumları baya iyiydi
Hilal-95 Bebegim000 ay yok kullanmadm korkudan vakumlu olduğu için denemedm https://ty.gl/c6syifo24u Bu bnmkı kuzum
Biyo_logg Bebegim000 evet 4 yıl önce doğum yaptm şimdi ikinciye hamileyim . Benimki tekliydi ama çift olsa tabiki çok çok daha iyi
MugeninNefesi Bebegim000 ben baby plus almıştım e bebekten doğum öncesi. Lazım olur mu olmaz mı bilemediğim için çok pahalı almak istemedim ama çok lazım oldu kullaniyorum ve memnunum çok güzel süt çekiyor
Annenaz Bebegim000 ben de avent aldım. Kuzenim kullanmıştı çok memnundu. Ama doğumuma var daha kullanmadım
MugeninNefesi Bebegim000 benim için çok yeterli ben sürekli bebeğime süt sağıp veriyorum çünkü ama tabii kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum. Ben cok memnunum iyi ki almışım olmasa ne yapardım diyorum hatta :)
Bebegim000 Biyo_logg çiftlisini türkiyede bulamadım ama yurtdışından bakacağım getirebilirsek, çünkü yorumları gerçekten çok iyi