Sinem933 Kbrznr benim niyeyse hep umudum vardı 37 haftayı görürümm diyordum nasip olmadı gerçekten çok zormuş psikolojim bozuldu sütüm azalacak diye korkuyorum zaten iki çocuğa yetmiyor :(
Kbrznr Sinem933 üzülmeyin cok şükür dogdular iyi olunca gelicekler evlerine bende kendimi böyle teselli ediyorum
ElifB08 Sinem933 balım benim eşim 1 kilo doğmuş yaşamaz demişler, şimdi bi gör Dalyan gibi adam.. Yani kiloları çok düşükte değil. İkiz bebeklerin hep öyle, o yüzden sağlıkları iyi demiş doktor kiloyu hiç düşünme. Zamanla her bebek kilo alıyor
Sinem933 ElifB08 zayıfladılar doğduktan sonra Çocuklarda ödem ve şişlik gidince kiloları azalıyormuş Her çocukta oluyormuş böyle ama Prematüre bebekler zaten az kiloda doğduğu için daha çok fark ediyor
ElifB08 Sinem933 e normal canım herkesin başına gelen şeyler bunlar, o yüzden çok dert edip kendini harap etme.. Zamanla ha mamayla ha sütle büyüyecekler 🤲🏼
miraybilir Dualarımız seninle Sinem’ine vallahi bildirimlerim açık bu postta senden gelecek güzel haberi bekliyorum gerçekten rabbim kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin