miraybilir nurkse anladım canım Allah tez zamanda kavuştursun diğer yavruna da Allah size bağışlasın 🥰
miraybilir Sinem933 Allahım rabbim size de çocuklarınıza kavuşmak nasip etsin birimde çarşamba kontrolümüz var bakalım kızımın kilosu biraz düşüktü beslenme programı verdi kilo alımı olmazsa alacağız dedi bakalım heyecanla çarşamba gününü bekliyorum
semranaksu283 Sinem933 bende 33+2 de doğum yaptım 1 haftadır küvezdeler kiloya bakmıyolar biri 2 kilo doğdu 2.200 olmuş biri 1800 doğdu 1900 olmuş biberonla beslemeye baslamıslar 2-3 güne benı cagırırlar inş🙏🏻 biberon tuttuğu zaman çok iyi demektir sonrada anneyi emzirmeye cagrıyolar ve taburcu ediyolar üzülme
Sinem933 semranaksu283 inşallah canım yaa bizde şuan iki buçuk kilo olmasını bekliyoruz sütümü şırıngayla veriyorlar iki gündür
Kbrznr Sinem933 merhabalar bende gecen hafta dogum yaptım 34 haftada doğdular bebeklerim ama henüz küvezdeler size ne zaman cıkarlar dendi acaba?
Sinem933 Kbrznr hadi ya kaç kilo doğdular :( belli birsey söylemediler kilo alma durumuna bağlıymış anne sütü vermeye başladılar iki gündür
Kbrznr Sinem933 2 kilo dogdu herbiri ilk bi kac gün makineye bagladılar sonra kendileri nefes alıp veriyodu. Şimdide emme refleksleri yok onu bekliyolarmıs. Sizin kac kilolardı
Sinem933 Kbrznr benim de iki kilo doğdular fakat ödem şişlik gidiyor ya bi anda cok zayıflıyorlar normalmıs ama her çocukta öyle oluyormus benimkilerin de kilo almasını bekliyoruz anne sütü veriyoruz her gün çok şükür mideleri kabul etti inşallah çabuk toparlarlar artık dayanamıyorum durmadan ağlıyorum fotoğraflarına bakıp
Sinem933 Sinem933 Kbrznr doktor dedi sağlıkları çok iyi hiç bir sıkıntı yok kan testi vs devamlı bakılıyor anne sütü de inşallah şifa olur da çabuk toparlar çok zor böyle sizin de kilo düşüşü oldu mu ne kadardır küvezde bir hafta oldu benim
Kbrznr Sinem933 cok şükür insallah daha iyi olacaklar yavrularımız. Ben 9 kasımda dogum yaptım dün gittiğimde biraz düşüş olmustu doğum kilolarından biberon denemişler tutmamıslar
Sinem933 Kbrznr Kbrznr gördünüzmü bana aşırı minik geldiler ya çok ağladım doktor da kızdı kilo alırlar önemli değil o önemli olan sağlıklı olmaları diye
Kbrznr Sinem933 banada öyle geldiler oyuncak bebek gibiler ama cok güclüler cok iyi olucaklar dua edin. Arkadasımın bebeği 28 haftada dogdu şimdi cok güzel bi kız oldu
ElifB08 Sinem933 balım benim eşim 1 kilo doğmuş yaşamaz demişler, şimdi bi gör Dalyan gibi adam.. Yani kiloları çok düşükte değil. İkiz bebeklerin hep öyle, o yüzden sağlıkları iyi demiş doktor kiloyu hiç düşünme. Zamanla her bebek kilo alıyor
Sinem933 Kbrznr inşallah Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim biran önce kavuşuruz inşallah :( çok zormuş böyle hiç birsey yapasım gelmiyor durmadan aklım hastane de çok korkuyorum
Sinem933 Kbrznr benim niyeyse hep umudum vardı 37 haftayı görürümm diyordum nasip olmadı gerçekten çok zormuş psikolojim bozuldu sütüm azalacak diye korkuyorum zaten iki çocuğa yetmiyor :(