Sevdayilmaz Kizlar rahim filmi çekilcem pazartesi anestezili, cok tedirginim dua eder misiniz sorun cikmasin 🙏🌸
minikmucizemmmmmm Sevdayilmaz Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın 🤲🏼 bende geçen ay çektirdim anestezili çok rahattı ağrı sızı hiç bişey olmadı. Her şeyde normal çıktı şükür, darısı size🥰
Sevdayilmaz Bebekisteyenn ben 2 defa kurtaj oldum kalp atislari durdugu icin 10 ay oldu gebelik olusmadi doktora mesaj atmistim adetin birinci gunu bu ayda olmadi rahim filmi onerir misiniz diye oda cekelim adet bitiminde gel dedi o sekilde canim🙏
Nazendehanim Sevdayilmaz merhaba , 2 düşük yaptığınız için rahim filmi verildi sanırım başka bir şey verildi mi peki genetik test falan
minikmucizemmmmmm Sevdayilmaz evet ben adetim bitti ertesi gün gidip çektirmiştim. Doktor 5 gün içersinde demişti. Çektirdikten sonra iki üç gün açık kahverengi akıntı geldi sonra bitti. Dördüncü günü ilişki oldu. Doktor bana ilaç vs hiç bişey vermedi korunmayın demedi bazısı diyomuş ama belki o sonuca göre değişiyodur. İlk ay gebelik olmadı yani bu ay dün adet oldum maalesef ama nasip bakalım🤗
Sevdayilmaz minikmucizemmmmmm En kisa zamanda Rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin insallah🤲🤲🌸
mucizeolsunn Bende salı günü gideceğim adetimin ilk günü rahim filmi için gün verecek çok heycanlsnıyorum inşallah ondan sonra iyi sonuçlar alırız bebekleri çok seviyorum ve çok istiyorum artık Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Papatya58 Sevdayilmaz yoo 5 dk sürmüyor bile. Ağrı sızı normal 5 saniye sancı sadece o ds ilaç verilirken o kadar.
Sevdayilmaz Nazendehanim gebe kalamadigim icin canim 2 defa da kurtaj oldum bi sorun var mi diye bakılacak yapisiklik tıkanıklık sekil bozukluğu vs.@Tubanur_01
Mucizebekliyorum2 Sevdayilmaz nerde çektirceksin canım bende çekilcemde anestezi li istiyorum birde fiyat nedir
Nazendehanim Sevdayilmaz devlette mi yaptırdınız İstanbul’da devlette 2 düşükte yaptırmıyorlar ondan soruyorum bende 2 düşük yaptım
betull_3004 Sevdayilmaz ben anestezisiz cekildim 2 ay önce tuplerimden biri kapali oldugu icin cok agrim ve kanamam oldu zor dayandım benden sonra giren hasta hicbirsey olmamis gibi cikmisti kisiden kisiye gore degisiyor yani tuplerin aciksa agrisiz oluyor
Sevdayilmaz betull_3004 gecmis olsun 🤲🌸gebelik oluştu mu peki ,rahim filminden sonra gebe kalan cok kisi var sanirim. Ben psikolojik olarak cok etkileniyorum o yuzden anestezili istedim😔😊
Nazendehanim Sevdayilmaz kürtaj olmuşsunuz ama sağlıklı gebelik oluşmamış o zaman ,hangi şehirde siniz