EbrarLinaBebek Samyeli008 37 haftaya randevu verdi doktorum hazırlıklı gel çatı muayenesi yapıcam dedi. Temizmi gel demek istedi yoksa herşeye hazırlıklı olmu demek istedi anlamadım😳
Eslemkusun_annesi Samyeli008 aynn oyle bır önceki kontrolüm de 35 te yapacağını söyledi catin normalse normal ilerlerix darsa sezeryan günü verıcek
EbrarLinaBebek Samyeli008 ben hiç rahat edemem şahsen çok zorlanıyorum ama her kontrolden önce çıkmamış bile olsa temizliğimi yapıyorum. Kafam rahat oluyor en azından.
toocin aybkaslan çatı genişleyip şekil alabiliyor. Hiç korkmayın. Benim doktorum da çatı muayenesi yapmıyor.
aybkaslan toocin Umarım dar değildir ama öyle bişey varsa da teşekkür ederim içimi rahatlattınız çünkü hep normale hazırladım kendimi tabi hayırlısı 🌸
Samyeli008 EbrarLinaBebek Ben de ben de her gidişimde ne olur ne olmaz diye temizliğe dikkat ediyorum. 😁
Samyeli008 Zehra9616 Bence ilk çocuk deneme yanılma yöntemiyle doğup büyüyor ikincide daha kolay değil mi anne için😄
Merveonay Samyeli008 genelde 37. Hafta başında yapıyorlar canım doğum şeklini ve açıklık kontrolü için
Samyeli008 Merveonay Teşekkür ederim canım. Yorumlarda da doktorlar genelde 37.haftayı tercih etmiş.😊
Tontikannesi Samyeli008 her doktor yapmıyor zamanı gelip geçiyorsa doğum başlatmak amacıyla yapılması daha mantıklı 40. Haftamda doktor baktı biraz bastırdı akşamına doğurdum
Samyeli008 Tontikannesi Evet bazı doktorlar yapmıyor diye duymuştum. Doğumu başlatması herhalde bastırmasından kaynaklıdır
Busra2013 Samyeli008 ya benım 7.8 haftalıken altan baktı kalp atısı fln ıcın daha net gozukur dıe sonra 16 oldum o smn bektı altan 20 de baktı suan 24 yarın kontrol gunum burası yırt dısı ondnmı bunlarda boylemı acaba