Samyeli008 Merhaba arkadaşlar, 33.haftadayım ve bugüne kadar hiç alttan muayene yapılmadı. Son zamanlarda bu çatı kontrolü falan kaçıncı haftada yapılıyor acaba?
aybkaslan Samyeli008 Balla bence doktordan doktora değişiyo ben 37. Haftadayım hala çatı muayenesi olmadım ve doktorum yapmıyormuş bebeğim iri ve çatım darsa nasıl olacak aklımda sorular 🤔
Samyeli008 aybkaslan Evet bazı doktorlar yapmıyormuş canım ama dediğin gibi ya uygun değilse o da risk sonuçta 🤷♀️
toocin aybkaslan çatı genişleyip şekil alabiliyor. Hiç korkmayın. Benim doktorum da çatı muayenesi yapmıyor.
eecemce Bana ilk muayenede üstünü çıkar geliyorum dedi daha önce hiç yaptırmadım korktum istemiyorum dedim yapmadı ama sonraki gelişinde karnından bebeği göremezsem mızmızlanmak yok dedi 😂 neyseki değiştirdim doktorumu 😣
Samyeli008 eecemce İyi yapmışsınız, benim doktorum daha bugüne kadar hiç öyle bir şey istemedi. Daha ilk muayeneden çıkar olur muymuş 🤭🤭
Melek3 Samyeli008 😊 doktrum benimde öyle karşı ama doğumdan önce olması da şart olduğundan yaptı ve çok kolay mis gerçekten burda yazannlari dinlemeyin 😊
Melek3 Samyeli008 evet ben i kadar korkmuştm ki çati muayenesi yok acıdı yok kanama yok o yok bu çok kısa bir işlem di acilmam yoktu ztn hemen baktı emin olun hapsursaniz canınız daha çok yanar kasmayıp rahat olunca çok iyiydi
Samyeli008 Eslemkusun_annesi Hadi yaa erken yapan doktor da var demek ki keşke baştan sorsaydın ben de doktoruma 35 te gideceğim kontrole
Eslemkusun_annesi Samyeli008 aynn oyle bır önceki kontrolüm de 35 te yapacağını söyledi catin normalse normal ilerlerix darsa sezeryan günü verıcek