mor_menekse1 Ceysii01 çok şükür iyi gdyor 20 haftalık olduk nihayet bir bucuk hafta var aralarında açılmazsa süper olcak sen nasılsın :)
Seda_krmnli42 mor_menekse1 canım bende aldm ama hastane için değil normal evde giymek için almştım. 54 kiloymuşsun xl büyük olmaz mı ben 83 kiloyum xl aldım bol geliyo
Ceysii01 mor_menekse1 bende agrilar disinda iyiyim bizimkilerde gunleri ayni oglanda kizda 160 gramda 5gun once baktilar hep boyle ilerler umarim detayliyi bekliyorum devlete bulmak zordu mecbur özele gidicem
mor_menekse1 Selin12- bn 54 kiloyla giyindim uzun geldı sadce altı hiçte aman aman büyük degıldı üstü o yuzden aldım altını terazide kestircem okdr 😂
mor_menekse1 Ceysii01 ağrıları da gectim inşAllah araları açilmaz da sorunsuz geçer Rabbimin izniyle kacta detaylıya gitcem
Ceysii01 mor_menekse1 insallah cnm suan gayet iyi diolar 21 hafta bittiginde gidiyim diorum sen ne zaman gidiosun
mor_menekse1 Ceysii01 gecen gitim son adete göre 20 haftalıktı küçüğü biraz küçük diye radyoloji bölümüne randevu veridi yine detaylı bakıcak şükür hersy iyi çıktı sadce arlarındakı hafta farkı büyümesin dedi doktor bklm 10 gün snra gidcem
Ceysii01 mor_menekse1 inşallah büyümez erken bakmislar ama banada 22 hafta dediler özelde 450 tl yaptircm rahim agzini soyledimi kac cm
mor_menekse1 Ceysii01 ewt küçüklerdi biraz doktor her ihtimale karşı git baktı dedi bnde başka ile gitim özele yaptırdım rahim ağzı 28 cm dedi çok şükür şimdilik sıkıntı yok senin bebeklerin kesesi ayrı mı
Ceysii01 mor_menekse1 Şu rahim agzi kafama cok takiliyo benimde 16haftada 35cm ölçtüler kisalirmi yeterlimi diye cok darlandim doktor aciklik yok kapali gayet iyi demisti cnm benimkiler çift yumurta ikizi yani keseleride plasentalarida ayri
mor_menekse1 Ceysii01 bnce gayet iyi 20 altına düşmedikçe sıkıntı yok dedi doktor snde kndine kötüyü çağırma iyi düşün bir ay snra seninkide düşer 28,30 ’a bebekler büyüyor sonuçta Allaha sığınıyorum Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşAllah ❤️
BaharAkarakurt-2010 mor_menekse1 ayy keşke alsaydım bwnde pişman oldum şimdi.Anam hemen giydi .Rabbim size de giydirmeyi nasip etsin 😍
elifhdk mor_menekse1 tek kelimeyle mükemmel çıktı pamuk resmen yumuşacık oldu yıkandıktan sonra şuan hastane çantamda yerini aldı bile 👌🏻🥰