hilalsahin35 2105_iyiki Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşa 🤲🏻👶🏼 ben bulantı kusma cekmedim çok şükür şuan grip dışında bi sıkıntım yok iyileşip 3 gun sonrası yine grip oldum 😂😂😂 nasıl başardım bilmiyorum kutluyorum gerçekten kendimi 👏👏
hilalsahin35 Ilaydaozkan8 Yaaa maşallah 🧿 hayırlısı olsun sağ saglim gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🐣 bucanin neresinde oturuyorsunuz
Smyrna hilalsahin35 evet canım benim kızım 36+3de doğmuştu bunun gelmeye niyeti yok 😂😂😂😂 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ❤️🥰
asli3 hilalsahin35 Biran önce o kavuşma anını yaşamak istiyorum Allahın izniyle inşallah 🥰🥰 Tüm hamişler sağ salim kavuşalım bebelerimize inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ebru1234- hilalsahin35 Bornova Mevlana mah oturuyorum 16 haftalık hamileyim ilk hamileligim😀 kızım olacak Allahın izni ile
bayangulucuk35 hilalsahin35 bornova da oturuyorum 23 yaşindayım 12 aylık oglum var 31+4 ikiz kızçelerimi bekliyorum.
Yamantosunannesi Eyisa evet doğumlarını Buca Tınaztepe’de yapıyor. 12.500 tl gibi bir fiyatı var malesef
Aminella BabyLoveeee 27 haftalik hamileyim nasil gidebilirim o doktora ikiz gebeyim canm yabancıyım burda o hastaneye randevu alamiyorum
BabyLoveeee Aminella hastahaneyi telefonla arayarak almıştım ben,sonrasında her gitmemde doktor veriyor bir ay sonrasına fakat ben 19 haftalıkken gittiğimde doktora danışarak almışlardı,27 haftalık olduğun için belki kabul etmeyebilir bir dene şansını