Smyrna hilalsahin35 izmir karabağlardayım bende 2. Gebeliğim bu bir kızım var bir oğlum olacak 39+2 günlük olduk hala doğmuyor 😂 29 yaşındayım
hilalsahin35 Smyrna maşallah 🧿 Erkek bebekler biraz gec geliyor diyorlar genelde kızlar daha erken doğuyormus öyle duydum ama bilemiyorum tabi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ hayırlısı olsun sağlıkla gelsin annesini de yormasin paşa 😂😂 fazla uzatmasin yattığı yeri beğenmiş demek ki 😁😁🤭🤭
Busranurtopal Buca’da oturuyorum ben de :) ilk bebeğim. Erkek 🧿 22+3 haftalık hamileyim . 26 yaşındayım…
BabyLoveeee Eyisa dokuz eylül üniversitesi hastahanesinde yrd doçent erkan çağlıyan var,riskli gebelik doktoru,iki yakınım da riskliyken onda ilerledi.
Eyisa BabyLoveeee çok teşekkür ederim gerçekten biz yabancıyız izmirde ama böyle destek ve yardım eden insanları gördükçe. Çok mutlu oluyor insan 🌸
Aminella BabyLoveeee 27 haftalik hamileyim nasil gidebilirim o doktora ikiz gebeyim canm yabancıyım burda o hastaneye randevu alamiyorum
Yaren22 hilalsahin35 İzmir Aliağa da yasıyorum 23 yasındayım sayılı günler sonra 24 yasına gireceğim 🤣 4 yasında Bi oğlum var ve 2. Oğlumu bekliyorum 25+2 haftalıgız 🙈
hilalsahin35 Yaren22 yaaa hayırlı olsun 🧿🧿 e doğum gününüz kutlu olsun şimdiden 🥰🥰 insan belli yaştan sonra doğum günü gelmesin istiyor 😂😂 bende 2 ay sonra 22 olcam aslında 22 bitiyor 23 ten gün aliyorumda caktirmiyorum 😂😂🤭🤭
hilalsahin35 MissMuso Yaaaa maşallah 🧿 Allah nazardan saklasın sağ saglim kucağınıza alın inşallah 🥰🥰🌸🌸
Melegim45 Merhaba Karşıyaka’da oturuyorum 30+1 haftalık gebeyim ilk gebeliğim kızım olacak inşallah 😌
2105_iyiki hilalsahin35 Bende bucada oturuyorum 19 haftalık hamileyim 24 yaşndaym ilk gebeliğim oğluşum olucak inşallah 🙏 15.haftaya kdr şiddetli mide bulantısı kusma filan çok fazla yaşadm şimdi daha iyiyim çok şükür
hilalsahin35 2105_iyiki Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah paşa 🤲🏻👶🏼 ben bulantı kusma cekmedim çok şükür şuan grip dışında bi sıkıntım yok iyileşip 3 gun sonrası yine grip oldum 😂😂😂 nasıl başardım bilmiyorum kutluyorum gerçekten kendimi 👏👏
Msl_ege hilalsahin35 karşıyaka’da yaşıyorum , 28 aylık bi oğlum var , 11 haftalıkta hamileyim . bunu da erkeğe benzetti doktor :) 29 yaşındayım
hilalsahin35 Ilaydaozkan8 Yaaa maşallah 🧿 hayırlısı olsun sağ saglim gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🐣 bucanin neresinde oturuyorsunuz
hilalsahin35 Yamantosunannesi Aynen baya alınacak şeyler var bende daha hazır değil çoğu şey 😂😂 ama önümüzdeki iki ay icerisinde tüm herseyini alicam eksik birakmayacagim nolur nolmaz diye nasıl yetişecek acaba 🤷🏻♀️
hilalsahin35 asli3 Hayırlı olsun İlk çocuk ilk heyecan bende çok heyecanliyim bir an önce cinsiyeti ogrenip alışveriş yapayım diyodum bende 12. Haftalarimda 🥰😁😁🤭🤭 zaman çok çabuk geçiyor ama 🙈🙈
asli3 hilalsahin35 Biran önce o kavuşma anını yaşamak istiyorum Allahın izniyle inşallah 🥰🥰 Tüm hamişler sağ salim kavuşalım bebelerimize inşallah 🙏🏻🙏🏻
Smyrna hilalsahin35 evet canım benim kızım 36+3de doğmuştu bunun gelmeye niyeti yok 😂😂😂😂 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah ❤️🥰