Zeynep0806 MMmerve_ nasıl besleniyorsunuz peki ben ekmek fazla tüketmeme rağmen 20. Haftadayım 7 kilo aldım
MMmerve_ Zeynep0806 sureklı hareket halındeyım ekmek ve tuzlu yemıyorum tuz az bıle olsa atmıyorum tamamen sıfır tuz ılk gebelıgımde oyuzden ödem oluyodu bende tuzsuz yıyın bıde 6dan sonra su harıcı bısey yıyıp ıcmıyorum canım cok bısey ıstemıyo zaten bulantılarım hala devam edıyo cunku
Carriebradshow 2 kilo aldım. Şimdi 13. Haftadayım. Son bir aydır kilo almadım bir süre böyle gider inşallah. Zaten zayıf hamile kaldım 46 kg dım şimdi 48 oldum o yüzden çok takmıyorum kiloyu. Yine de fazla almak istemiyorum 😌
mrvkaaya 12 haftalığım 2 kilo aldım 56 ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum mide bulantısı kusma hiç olmadığı için iştahım çok arttı, dikkat etmek gerekiyor.🤩
Zeynep0806 Durununannesi46 mide bulantım hiç olmadı benim belkide ondandır yoksa iştahım hep aynıydı sadece sağlıklı beslendiğim için sanırım yarıyor yediklerim normalde her aya bir kilo diyorlar
Durununannesi46 Zeynep0806 ben de aynen bulantı yaşamadım hiç. Bakalım doğuma kadar ne olacağız 🤷🏻♀️
merakliblog Fatossst ilk 5 ay hiç almadım bulantım kusma vardı, şuan sürekli yatıp yuvarlandığımdan 10 kg aldım o zamandan bu yana 30 haftalığım, ikizlere gebeyim hareket kısıtım var