Ipekgulll Fatossst 3 kilo aldım her ay bi kilo şimdi 5. Aya girdim toplamda 4 inşAllah her ay bir alsam yeter :))
Meltmmm Birden şişkinlik oldu bir şey yiyememe rağmen 3 kilo aldım belki daha fazladır ama inanılmaz ust bolgem sisti😔
ggkca Fatossst ilk 4 ay 4 kilo verdim, ne oluyorsa 5′den sonra oluyor hopp diye birden aldım nasıl oluyor anlamadım. Şuan 7. Ayıma girmek üzereyim verdiklerimle birlikte 7 kilo aldım.
Lulikli Fatossst ben aldım canım 3-4 kg civarı aldım. Ama gece bile en az 3 kere uyanırdım midemin açlığından. Bulantımı da bi tek ekmek bastırdığı için aldım
MMmerve_ Fatossst almadım canım aynıyım 4e gırıcem bıkac gun sonra ınsallah almadan devam ederım bebek alır
Zeynep0806 MMmerve_ nasıl besleniyorsunuz peki ben ekmek fazla tüketmeme rağmen 20. Haftadayım 7 kilo aldım
MMmerve_ Fatossst ılk gebelıgımde 92kıloyla doguma gırmıstım 77ıle hamıle kalmıstım cok yıyodum hep yıyodum yıyodum yıyodum dogmuyodum🤣🤣🤣 bundada 81le hamıle kaldıgımı ogrendım sımdı 78ım ınsallah bu sekıl devam edıp almamda doguma en fazla 80ıle gırerım