Gzmbkr Deletedmom93284 hastane uzak eşime demem lazım oda 2 ayda bir benden bu lafı duyduğu için ciddiye almaz beni 🙈😅 Her ay hamile gibi geziyorum ortalıkta 😂 İlk defa bu aydan umudum yok 😅
Gozi Gzmbkr Canım ben de adet olmayı beklerken hamile oldugumu öğrendim kasık bel bacak ağrılarım vardı ishaldim 1 hafta felan sürdü bu şekilde adetimden 1 hafta önce başladı bu belirtiler
Gzmbkr Deletedmom93284 Acil var kuzum ama bende gitcek şey yok 😅 Kırmızı kart yicem diye bekleyip duruyorum pazartesiyi beklicem bakalım ya 🙈 Ben umudum kırılsın adet belirtisi diyin moralimi bozun diye yazdım senin içimdeki filizi canlandırmaya ne hakkın var şimdi he 😂😂😂 (şaka yaptım burda) 😂
Gzmbkr Deletedmom93284 Belimde sanki birinin dizi varda basıyor gibimsi bir ağrım birde akıntım var şu an sadece 🤷🏻♀️
Mehtaponur Gzmbkr ay benim de bugun regl günüm du hala olmadım 🤭 regl belirtileri var sadece ama bazen hiç yok bazen ağrılı geciyo saatler. İnşallah gebeyizdir 😄
Al-ed3 Gozi Yaa merhaba ☺️ bende adetten önce 1 hafta süren bacak ağrısı vardı ama sağ bacak bende çok merak ediyordum ama bir belirti olarak da bilmiyordm yazdığınız görünce acaba mi demedi değilim ☺️😍
Esragkce Gzmbkr bakarsın umutsuz hissetiğin zaman var olmuş olur minik 🥰 güzel haberlerini bekliyoruz canım
Gzmbkr Esragkce İnşallah kuzum Rabbim duysun 🤲🏻 Çok istiyoruz ama her ay aynı üzüntü alışmışım adet olmaya şimdi yani olurdu pozitif görürsem inanmaya bilirim 💁🏻♀️😇
Mehtaponur Gzmbkr Ben suan evimden uzaktayım başka şehirde eve döner dönmez yapicam ama daha 5 gün falan var gitmeme😁