meltemcanli Beyzdgn hayır korkmayın kasılmalar düzenli ve bel ağrısı eşlik ediyosa öyle bi ihtimal olabilir ki o da kesin değil bal falan yiyip solunuza yatın hareket eder inşallah 🤍
meltemcanli Asiyes doktor yarın ölçecek ama iki hafta önce 1600dü çok zayıf doğacağını düşünmüyorum 👶🏻
meltemcanli Sivasss benim açıklığım yok ama kanama geçmiyor zaten çok yıpratıcı bi süreç hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aycha meltemcanli Allah, bebeğinizi miadında, sağlıkla kucağınıza almayı, güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Aycha meltemcanli Kuvöz süreci kısa ve kolay olsun, bebeğinizi kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin, güle güle kolaylıkla büyütün inşallah.
Livy Sağlığı nasıl kuveze alınmıştır muhtemelen. Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağıniza alıp evinize götürmeyi nasip etsin
meltemcanli Livy çok şükür minik ama sağlığı iyi gibi küvezde evet süt sağıp gönderiyorum dualarınızı esirgemeyin 🙏
SelinYakgul meltemcanli biz daha dün konuştuk seninle 🍀 inşallah ikinizde çok çabuk geçirirsiniz bu günleri canım benim tez zamanda evinize kavuşursunuz inşallah ♥️ Hem gözün Aydın hem de geçmiş olsun 🧿♥️
meltemcanli SelinYakgul canımm çok teşekkür ederiz bebeğim küvezde ben ondan ayrıyım ama süt sağıp gönderiyorum Allah hepimize sağlık versin inşallah çok minnoşsun 💚