Nisann26 whitedream Doktorum hiçbir şey söylemedi aslında ben ultrason kağıdında gördüm 🙈😊 MaşaAllah diyeyim o zaman iri bir bebek mi kuzeninizin bebeği
whitedream Nisann26 şuan 7 yaşında tam hatırlamıyorum doğduğunda kilosunu ama kafası büyük diye demişlerdi hep güzel düşünün güzel şeyler olsun
Nisann26 Civcivimm35 Çok teşekkür ederim gerçekten böyle güzel şeyleri duyunca rahatlıyorum🙏 Sağ olun. 😊
Nisann26 Ruyaaemre O zaman rahimdeki açılmaya bağlı doğumun nasıl olacağı, açılmanız çok olursa sorun olmaz.. İnşaAllah hayırlısı ile 😊🙏
Mutlu2604 Benimde 32 haftalığım kafası 35 hafta ile uyumlu.Bu durum normal doğumu biraz etkileyebilir dedi son anlarda belli olacak dedi çatı muayenesi ile. Ama benim de kafama takıldı açıkçası bir sonraki muayenede soracağım dıştan çok belli olur mu diye.
Benocan Nisann26 aksine iyi bi durummuş biz her gittiğimizde dr ilk olarak şunu diyo koca kafalı bi bebek ama küçük kafa da hiç güzel değil bebeğin beyin gelişimi iyi oluyormuş sadece anne karnı için geçerli 😅
Mervexxx Edanuretz yok canım suni sancıyla normal doğum yaptım ☺️🙏🏻 Bebeğimin suyu azalmıştı. Kafası büyük olduğu için kanala yerleşmesi biraz uzun sürdü açılmam geç oldu ama sorun olmadı epizyotomi ile doğurdum çok şükür