Nisann26 Kızlar ultrasona göre hareket eden biri değilim ama çok takıldım bu mevzuya Şimdi benim bebeğimin vücut ölçülerine bakıyorum.. Bacak boyu 1 hafta geri, kafasının büyüklüğü ise 2 hafta ileri? Bu normal mi..
Snyrs Nisann26 benim oğlumda haftasına göre 1 hafta önden gidiyordu bir sonraki kontrolümde kafasının 2 hafta önde gittiğini öğrendim doktorum bunun sorun teşkil etmediğini söyledi eğer bir sorun olsaydı benim doktorum bu tarz konularda açık konuşur kendisine çok güveniyorum o yüzden bu konuyu kafama takmıyorum sizde stres yapmayın doktorunuz doktorunuz bir sorun olsaydı söylerdi
Patisever Nisann26 her bebek kendine özgü 🥳 standart bi bebek yok bende 40. Haftadayım. Bebeğimin kafası büyük denildi karnı küçük denildi ama elden bişey gelmez her bebek kendine has💖 stres yapmayın sağlıcakla gelsinler inşallah 🤍🌸🐣
seddkilic05 Nisann26 erkek cocuklarda kafa büyük olurmuş doktor öyle dedi bana koca kafalı olurlar dedi kafaya takacak bir şey yok dert etme
Nisann26 Snyrs Haklısınız 🙏 Birşey demedi doktorum ama kağıdı görünce kafama taktım, bunun için de doktoru aramak istemedim, muayene gününe de henüz var. O yüzden merak ettim. Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım.
Nisann26 Patisever Haklısınız işte annelik iç güdüsü sanırım 😊 Bebeği düşünüyorum devamlı.. İnşaAllah sağlıkla hayırla kucağımıza almak nasip olur.. Çok teşekkür ederim 😊🙏
Helpmee Nisann26 canm bende öyleyim kafası önde bacak boyu geride karnı tam haftasında herşeyimiz değişik haftalarla uyumlu
Nisann26 Helpmee Tövbe ya. Bizim de aynı o şekil canım o yüzden Allah ım diyorum nasıl birşey çıkacak 🙈🙈Ama normalmiş neyse ki 😊😊
Helpmee Nisann26 inan aynı şeyi bende eşime dedim ya nasıl bir tip olacak cok merak ediyorum Sen kaç haftalıksın
Blueedreamssx Nisann26 benimde iki hafta ileride bir sorun olmadığını söyledi hatta benimde kafama baktı kafası sana benziyor seninde biyük demişti
whitedream Nisann26 kuzenimin bebeğine de öyle dediler kafası büyük diye tıp fakültesine gitti hep oda çok korkmuştu. doğdu kocaman oldu hiç öyle anormal bir durum olmadı ailede koca kafalı varsa çekermiş 😊 bozmayın morelinizi bu doktorlar insanı korkutuyo 🤗
Nisann26 whitedream Doktorum hiçbir şey söylemedi aslında ben ultrason kağıdında gördüm 🙈😊 MaşaAllah diyeyim o zaman iri bir bebek mi kuzeninizin bebeği
Civcivimm35 Nisann26 Benim karın gerideydi kafa ileride karın haftasını yakaladı ama kafa hala önde dediklerine göre.. araştırdım da bu öyle gözle görülecek büyüklük değil canım sıkma canını
Nisann26 Civcivimm35 Çok teşekkür ederim gerçekten böyle güzel şeyleri duyunca rahatlıyorum🙏 Sağ olun. 😊
Ruyaaemre Benimde 2 hafta ileride dedi, bu durumun normal olduğunu sadece normal doğumda zor olabileceğini belirtti, şuan normal ve sezeryan konusunda kararsızım, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci
Nisann26 Ruyaaemre O zaman rahimdeki açılmaya bağlı doğumun nasıl olacağı, açılmanız çok olursa sorun olmaz.. İnşaAllah hayırlısı ile 😊🙏