Bende tek yumurta ikizine hamileydim. Tek yumurta ikizlerindeki risklerden biri olan bebekten bebege tranfüsyon durumunu yasadim 5. Ayimda. Ortak plasentayla beslenen tek yumurta ikizlerinde iki bebeğe giden damarlar arasında kan akımı vardır. Kan akımı tek yönlü olup bir bebekten diğerine sürekli akım olursa ikizden ikize transfüzyon sendromu ortaya çıkar. Bir bebek beslenememekten kaynakli diger bebek olmasi gerekenden fazla beslendigi icin kaybedersiniz bebeklerinizi dedi doktor. Ve ankarada baska bir hekim bulduk. Bebeklerden birine mudahele etmemiz gerekiyo yoksa ikisinide kaybetcegimizi soyledi. 5. Ayimizda bebeklerimden birinin kordonunu keserek yasamina son vermek durumunda kaldik. Suan 31 haftalik olduk. Bebegimin sagligi cok sukur iyi. Dogum zamanini bekliyoruz. Doktor kontrollerini sakin sakin aksatma ben randevular konusunda arayi uzattim ailevi sebeplerden kaynakli ve erken ogrenilseydi baska bi tedaviyle ikiside kurtulabiliceken bi yavrumu kaybettim. Gerekiyosa baska bi doktor kontrolunde daha ol. Birinin gordugunu digeri goremeye biliyo. Benim yasadigimi hic kimsenin yasamasini istemem rabbim cok guzel bi surec gecirmeni nasip etsin.