_handenurrr Fatmanur35 her ihtimali düşünmek gerekiyor tabi ama size dua edicem inşallah hamilesinizdir ♥️♥️♥️♥️
Fatmanur35 _handenurrr Ayyyyy inşallahhhhh inşallah canım bu ay 5.ayımız korunmasız olarak inşallah olurrrr😇🙈🙏😘❤️❣️
Macerena Fatmanur35 sağlık ocağında da beta hcg testi yapılıyor bilginiz olsun eğer kan testi yaptıracaksanız
Fatmanur35 Macerena Doğru söylüyosun kuzu ama yarın pazar yaa kasık ağrılarım gün içinde çok ağrıyo ağrıdığı zaman gidebilirim yarın eşim evde onun için öyle dedim😇
Suly Fatmanur35 çıksada bi şey yapılmıyor zaten sen bilirsin. Usuttugun icin falan bu sekil bi sanci cekiyorda olabilirsin yalniz
Royem62 Fatmanur35 bende 15 aydır deiyorum kuuzm geçen Mart’ta bir kimyasal geçirdim ondan beri hala olmadı bu ay bakalım nasip olucak mı inşallah ❤️🤲
Fatmanur35 _handenurrr Yok canım valla olmuyo herşeyi deniyorum ama olmuyo geçen ay baktım regl oldum direk bu uygulamayı sildim şimdi yine indirdim
Kadriye20 Fatmanur35 Aynisini yaşadım hatta adet olmam gereken gün test yapmıştım silik çıkmıştı adetim 4 gün gecikti ve 5. Gün oldu kimyasaldi 😕ama hiç üzülme sonrasında kısa sürede yine hamile kaldım doğurdum hatta şuan ikinciye hamileyim 🌸