1fatosss 2erkekannesiii engin hoca iyi gerçekten bi de sağlıkçı yengem riski var die sankoyu tercih edior hastane donanımından dolayı
Gamze01- hamisanne_63 kesinlikle Emel hoca o kadar çok ilgili ki bu hafta cinsiyetini öğrenecektik bebiş kendini göstermedi gösterene kadar bırakmadı
KubraArs Meryem2746 Zaten normalde ozel hastanede dogum yapanlar 4 5 bin civari fiyatlardan bahsediyolardi livde 8 olmasina sasirmadim. Bizim dogum seklimize gore ne diyecek bakalim
hamisanne_63 Eylul2797_ hiç sormadım ama cok pahalı bir hastane degil tahlilleri faln gayet uygun cok yüksek fiyat çıkaracaklarını hiç zannetmiyorum hamile olmadan önce sezaryen 2.500 civarı diye duymuştum muhtemelen yükselmiştir biraz da olsa
Nilerkanc Kimse anka Hastanesine gitmiyor mu ya bi Ben mi gidiyorum 😅 Ali riza Demire gidiyorum sezeryan olursa biraz riskli de ama kimseyi de duymadim Ona gittigini yanlis tercih mi yaptim acaba 😒
Eylul2797_ Nilerkanc ben 2 3 defa muayeneye gittim yasemin hanıma ama doguma giden Bi akrabam oldu hastaneden hic memnun kalmadı ben muayeneyide bıraktım su an
hamisanne_63 Nilerkanc Anka hastanesini bende hiç iyi duymadım odalar hijyen konusunda hiç temiz değilmiş hemşireleri ilgisizmiş diye duydum
Eylul2797_ Nilerkanc mesela dogumdan sonra cift kisilik odalarda kalmıs lar yanlarında kalan kisinin esi yanında kalmıs paravan istedik zar zor verdiler dedi tek kisilik oda istemisler yok demis ler yani devletten farkı yoktu dediler
hamisanne_63 Meryem2746 o konuda içiniz rahat olsun konuşması cok güzel hep pozitif düşünüyor cok güzel motive ediyor hastasını tavsiye ederim ben yine de siz bilirsiniz
Eylul2797_ hamisanne_63 2 cocugumuda ncrde dogurdum Dilara hanıma gidiyordum 5 yıl gecti aradan merak ettim fiyatları
Ensars27 Kemal bayındır hastanesi doktorum da mehmetali kayalı 3.gebeliğim ve çok memnunum ama tabi tercih sizin