Ayum21 Burcum94 Bende sizinngibi oldum ilk gebeLigimdi kalp atımı için gittim 8+2 haftalikti kalp atımı da bebek de yoktu geç döllenme olabilir dedi doktorum 2 hafta sonra bir daha gittim 10+2 di boş gebelik olduğunu öğrendim ve önce vaginal ilaçlarla düşük yaptım daha sonra kürtaj oldum üç kere adet gördüm ve şimdi 17 haftalık ikinciye gebeyim çok şükür iyiyiz bir sıkıntımız yok . Sakin üzülmeyin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah böyle bir aciyo yaşatmasın
Nazendehanim Burcum94 aynısını yaşadım bir ay önce kadar 🤧 üstelik 1 düşüğüm daha olmuştu. Boş gebelik bebek oluşmadı kürtaj oldum. Keseyi alma işlemi de kürtajla oluyor . Geçmiş olsun 🌸
Adalina09 Burcum94 Bende yaşadım boş gebelik kese gelişti ama.brbek yoktu önce suni sancı ile.dusurmeye çalıştılar parça kaldı kürtaj yaptılar benimki kan pıhtılaşmasından dolayı olmuş kürtajdan sonra genetik test yaptır derim şuan 33 haftalık hamileyim iğne kullanıyorum bir sorun yaşamadım
Hafize27 Çok geçmiş olsun bende geçen sene boş gebelik geçirdim zayıf sperm veya yumurtadan kaynaklı oluyor inşallah kendiniz düşürürsünüz kürtaja gerek kalmaz
Hafize27 Üzülmeyin zor bilmiyorum ama saglıksız gebelik olduğu için şimdilerde hamile kalmak cidden çok zor dış boş mol bi sürü gebelik türü var ben maydonaz kaynatım içtim düşürmek için kürtajdan korkuma evde düşürmüşüm sadece kese olduğu için kolay düşüyor
guldenizcan Bacım sonrasında daha ileriki haftalarda kaybetseydin daha kötü olurdu vardır rabbimşn bi hikmeti dua et tevekkül et inşallah öteki ay hemen verir bi evlat sana
Hafize27 @Ayum21 benimde geçen sene öyle bu seferde 6.haftada gittim kese göründü ama bebek görünmedi korkuyorum aynısı olur diye üst üste boş gebelik geçirilir mi acaba?