Haticekocgennc nstde 0 sancı cikiyor çok ilginç en azından 30.40 larda çıksa neyse derim 0 nedir ya 😁 bide bukdr geçmişken günü 0Ve 10 arası çıkması çok ilginç
Beklemek zararlı degilmi artık?
Nefes34 Doktorun mesuliyeti tamamen ama ben olsam sezeryan isterdim artık
Nefes34 ishal belirti evet
Suyunuz nasıl
Nefes34 arkadaşım devlette doğurdu 42 haftaya kadar beklediler
nevarneyokk devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor
Suni sancı verir öyle dogurtur anca öyle yani
Busramnida su hakinda doktorum birsy deemedi sanırım Normal
Merveacisu06 çok skntili bir dönem fazlasıyla beklemek
Nefes34 Yavrum isteğe göresi mi kalmış ya 40+6 diyorsun 41 olmuş nerdeyse ne kadar bekleyecekler
nevarneyokk 42 sine kadar bekleten varmış
Nefes34 yapacak birşey yok açılan veya sancın var mı
Nefes34 Senin için rahat değilse bence konuş doktorla yani doktorun elinde olan bir şey sonuçta neden yapmasın
Nefes34 içinizi ferah tutun anne karnında durduğu saatler değerli belki tam hazır değildir. Kalp atışı suyu iyiyse bı kaç gün daha beklenir doktor sonra yol gösterir bence belki geç dollenmedir bilinmez
nevarneyokk ablam 42 de doğum yaptı devlet Hastanesi’nde. Bebeğin hareketlerini kontrol edin her gün nst ye girin kalp atışına bakmak için bı kaç gün daha bekleyin zaten doktor bekletiyomus. Ama en önemlisi sakin olun
Nefes34 csnım doktordan doktora değişir 😀 ben kız bekliyorum 38+3 te vajinal muayene yapacak doktorum normal istiyorum nasipse. Hocam ya o zamana kadar doğurursam dedim. 41 e kadar beklicez niye hemen doğuruyosun dedi gözlerim cıktı kız bebek erken gelir hocam beklemez dedim. Nereden biliyorsun gebelerin yüzde 85 i 38 le 41 arası doğurur kötüye odsklanma dedi. 41 e kadar doğuramazsam bakacağız duruma.
Merveacisu06 hayır yok kasıklarıma inceden agri giriyo baskı oluyor felan okdr oda uzun süreli degl beş saatte bir gibi
Nefes34 o yüzden beklerler daha eğer yine gelmezse suni sancı mecbur senin bebiş inatçı
Haticekocgennc bende tam hazır olmadığını düşünüyorum ama bir yandanda ultrasyonda bakılan tarihle kıyaslandığında bir hafta zaten önden gidiyordu ne bilim zararlı die korkuyorum yoksa içeride birgün u dışarıda bir gününden daha iyidir
Merveacisu06 ayy bana çekmiş