GamzeKrmn Sebnem9 28.haftada baş aşağıya dönmüştü 38.haftadayız hala gelmeye niyeti yok baş aşağı takılıyor 😂😂
GamzeKrmn -hilal 35.haftadan itibaren kontrolleriniz her hafta oluyor 👍🏻 Bebeğin hareketlerinde değişiklik hissederseniz hemen doktora gidin aksatmayın
Crcs GamzeKrmn reflü geçmişim var tedavi sırasında gebeliği öne çektik bazı sebeplerden. Gastroentroloji bölümüne kadar gönderildim sadece gaviscon double :) gebelik sonrası endoskopi. Burada yazan mide yanmasi postlarına girmiyorum bile çünkü benimki ölünce geçecek kadar 🔥😭
Merveren Sebnem9 30. Haftada doğum pozisyonu aldı 33. Hafta da gittim yukarı çıkmış gene bakalım ne zaman tekrar döner bilmiyoruz
Ozlem2904 Sebnem9 30.hafta gttigimde dr um baş asagi duruyo demisti ama kanala girmemis daha erken zaten dedi.
ege_ayaz_mom Sebnem9 34+4 olduk en son 31 haftalıkken doktora gittim doğum pozisyonunu almış başa aşağı donmuş dedi doktorum ama maalesef ki doğumum sezeryan🤭🤭
geucy Bu egzersizlere bakabilirsiniz bebeği pozisyon almayan anneler, yapanlar memnun kaldıklarını yazmış