kedilianneee Sebnem9 34+6 dan selam, maalesef bebeğim makat geliş doktorum 35. Haftaya kadar dönerse döner yoksa daha dönmez dedi
kedilianneee Ezgiii11 dönmezse 36 da gün veririm sezeryan için dedi. Sizin doktorunuz ne diyor bu konu hakkın da ya da bekleyecek misiniz 40 Lara kadar?
[silindi] Benim hep dönüktü 34 haftalığım dün farkettim karnım aşağıda inmiş. Böyle giderse bir iki haftaya doğururum ben🤣
ecemsmom kedilianneee bana doktorum sezaryen olursan normal doğuma göre 1 hafta daha erken alırız demişti de herhangi bir sorun olmazsa
Cemresra Sebnem9 az once doktordan geldim 32+4 deyim dogum pozisyonu nu almıs ama dogum kanalı kapalı dedi
-hilal Sebnem9 33+4 haftalık olduk dün geceden beri adet sancısı giriyor ara ara ve belime de vuruyor ağrısı doktora gidip gitmemekte kararsızım takibimi yapan doktor suyun biraz fazla demişti ama ona rağmen bi ay sonrasına çağırmıştı iyice kafam karıştı
GamzeKrmn -hilal 35.haftadan itibaren kontrolleriniz her hafta oluyor 👍🏻 Bebeğin hareketlerinde değişiklik hissederseniz hemen doktora gidin aksatmayın