aksu5334 zeynepp1 yüzde 90 erkek demişti öyle de oldu. Hazırlık falan yapmayın siz yinede ama erkek dediyse değişeni duymadım çevremde
zeynepp1 Seldao mutlaka bizide haberdar edersen sevinirim🤣 ama doktorum banada gösterdi kızlarnkş böyle olmaz dedi ki burda en ünlü doktordur kendi ayrı klnigi var bende oraya gidiyorum bir da ondan güveniyorum yani
Seldao zeynepp1 veririm inşallah salı günü gidicem😁 baya bi anlattı kız çocuklarında bazen büyük olabiliyomuş çünkü erkek diyebiliceğim kadar büyük değil çıkıntı ama bi çıkıntı da var sonuçta net konuşamıyorum dedi🤷♀️
FatmaUnal Bizde 24+4 olduk.13.haftada bi dr kiz dedi sonra hic goremedi baska dr 19.haftada erkek galiba dedi su haftaya kadar daha kesin diyemedi drlar.
ggkca Deletedmom93284 Ben12′de falan öğrenirim diye heveslenirken benim kız 20+3de anca detaylı da gösterdi. Şuan kaç haftalık hamilesin?
2105_iyiki ben devlete gdyrdm 17.haftaya kdr demediler 18.haftada erkek olablr dediler met bişi diyemem sonraki kontrolde söylerm dedi sonra özele geçtim 18.haftada onlar net bi şeklde söyledi
zeynepp1 Seldao evet kızımda da çıkıntı var dediler kız çıktı🤣🤣 ve bu 20 haftada belli oldu şuan 13 haftadayız buna %70 erkek dedi hatta gösterdi kızlarda bu olmaz dedi bakalım
Bkt1262 Deletedmom93284 eşim durdurdu daha kesin değil almayalım diye yoksa alırdım hemen 🙂 senin kaç haftalık belli mi cinsiyet
Serayyurtsever Deletedmom93284 19. Hafta diyenler yine iyi ben 23. Haftada öğrendim valla göstermeyince göstermiyor
Deletedmom93284 Bkt1262 gittiğimizde 12. Haftadaydı teyzesi 🥰devlet doktoru olduğundan 30 sn baktı kaldırdı cinsiyet soranları tersliyordu cesaret edemedim😊 bu günde özele gitmek istiyorum hem bebek nasıl çok merak ediyorum hemde cinsiyet için sence tahmin yürütür mü doktor 😊
Bkt1262 Deletedmom93284 tahmin değilde pzisyonu iyiyise direk görür zaten canım. Benimki direkt bacakları açık havada karşıladı annesini 🤗