aksu5334 Deletedmom93284 19. Haftada öğrendim ben😁 göstermedi bir türlü ilk oğlumu 13. Haftada söylemişti doktorumuz
caghan_annesi Deletedmom93284 benim 16. Haftada gösterdi saklayanda oluyo tabi canları isterse gösteriyolar🙄😅 umarım sende bian önce öğrenirsin😇
zeynepp1 aksu5334 13 haftada belli ve kesin dedimi size bana da çıkıntısını gösterdi kordon olmadıgını yukarda oldugunu söyledi baya net gösterdi ama ynede kesn olsun diye bu ayın sonunu bekleyelim dedi🥺 değişirmi
Seldao zeynepp1 ben 16 haftalıkken gittim çıkıntı var ama ufak bazı kız bebeklerde de olabiliyo dedi net bi şey diyemiyorum erkek dd olabilir dedi bu hafta detaylıda netleşir inşallah diye bekliyorum 1 aydır 🤲😁
aksu5334 zeynepp1 yüzde 90 erkek demişti öyle de oldu. Hazırlık falan yapmayın siz yinede ama erkek dediyse değişeni duymadım çevremde
zeynepp1 Seldao mutlaka bizide haberdar edersen sevinirim🤣 ama doktorum banada gösterdi kızlarnkş böyle olmaz dedi ki burda en ünlü doktordur kendi ayrı klnigi var bende oraya gidiyorum bir da ondan güveniyorum yani
Havva-42 Deletedmom93284 12 de kıza benziyor dediler 18 da e kıza benziyor denildi 22 de kesin kız denildi bana 🤣
Bkt1262 Deletedmom93284 eşim durdurdu daha kesin değil almayalım diye yoksa alırdım hemen 🙂 senin kaç haftalık belli mi cinsiyet