mucizemizibekliyoruzz Guldenn ölçüler falan yazmıyor ki neye göre alcam 😬 Sanki çok güvenilir bi site değil gibi geldi.
ozgeozkanyldrm mucizemizibekliyoruzz Benim besigim chicco lallugo modeli. 83x50 cm ydi. Diktirmisken 2 takim diktirdim biri yikanirken birino sererim diye. 2 takima 60 tl verdim kumas dahil🤗
mucizemizibekliyoruzz sudamlasi internette yenidoğan uyku setlerine bakıyorum hepsinde yorgan var aslında. Evim kaloriferli aslında. İnce bi yorgan bile olabilir belki bilemedim
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz ay ben kalorifer i unuttum🤦🏻doğru ya bizde de var yazın ortasında aklıma gelmedi bile. Yeter o zaman battaniye bu beşiği bende düşünüyorum güzelmiş içinin yatağı kendinden mi onu çözemedüm
mucizemizibekliyoruzz Gyyildiz iç yatağı güzel ekstra bişeye gerek yok. Bir tek nevresim takımı olayı nasıl olacak onu düşünüyorum 😄
sudamlasi mucizemizibekliyoruzz benm bebeğimin omuriliğinde fazladan kemik var ameliyat olcak beşik ve yatak seçimi çok önemli bunu da çok beğendim ama napsam bilemiyorum şimdi
gigi sudamlasi ben baktım buna yatağı biraz yumuşak anne yanı olarak chicco almaya karar verdim o baya sert Dr danışın yumuşak mı istiyor sert mi ona göre alın piyasa da bunlardan başka anne yanı modeli yok fazla
mucizemizibekliyoruzz sudamlasi o zaman doktorunuza danışın bence uygun olur mu diye. Zaten yatakla ilgili bilgileri web sitesinden yada e bebekten direk alabilirsiniz.
sudamlasi gigi sanırım Dr a danışsam daha iyi yumuşak yatak normal de de önerilmiyo diye biliyorum sert olan iyi olurmuş chicco ya da bakayım
mucizemizibekliyoruzz gigi sudamlasi pek yumuşak değil ama sertte değil öyle çok. Nasıl olması gerekiyormuş ki yatağın? Sanmıyorum kötü olacağını e bebeğin kendi üretimi babyplus yatakları çünkü. Chicco çok pahalı 800 tl falandı galiba
mucizemizibekliyoruzz ozgeozkanyldrm iyiymiş fiyatı ya. En iyisi terziye ölçüleri vereyim öyle halledeyim gitsin. Mutlaka beyaz takımlar olması gerekiyormuş yeni doğduğunda. gece kustuğunu vs rahat görebilmek için yani çok desenli olmaması gerekiyormuş çarşafın vs
gigi mucizemizibekliyoruzz kötü değildir elbet yumuşak geldi yatak kısmı chicco daha sert benim araştırdığıma göre zemin sert olmalıymış
ozgeozkanyldrm mucizemizibekliyoruzz evet icinde kendi yatagi var pamuklu kumas tercih ettim. Acik renk yildiz desenli bir kumas
mucizemizibekliyoruzz Emine2012 ben hiç yorgancı falan görmedim ya nerelerde oluyor genelde bunlar 🙊😄
Aysetnj mucizemizibekliyoruzz n11.com hepsi burada gbi sitelere bakabilirsin canm.. yada duz carsafi terziye falan verip lastik diktirebilirsin..