secoz Askiletotomsu yok canım annem ben kayınvalidem hepimiz aynı mahallede oturuyoruz ☺️ Herkesin evi ayrı eşim evde olmayınca buraya geliyorum yatıya, askeri personel değil eşim ☺️☺️
Askiletotomsu secoz ben askeri personel mi demedim ki 🙈🙈🙈amaaa🙈🙈🙈 Ne güzel annenize yakın oturmaniz🌺🌺🌺
nhalgnysu_ Toprak_hira59 banada sakız iyi geliyo annem sakız çiğne ben öyle kurtuldum demişti banada iyi geldi ben sakız çiğniyorum miğdem yanınca
Cilek_16 nhalgnysu_ muştaydık bizde ilk evlendiğmiz hafta Suriye’ye bi çektiler 2025te 1buçuk sene bitmedi o görev şimdi tekirdağdayız daha rahat şükür
nhalgnysu_ secoz valla ben uzaktayım en son agustosta gördüm annemi doğuma o gelecek inşallah yanıma ☺️
Toprak_hira59 nhalgnysu_ gunduz sakiz cigniyorum da gece uyuyamiyorum basta sut fayda ediodu smdi oda kesmiyor 😣 napalim az kaldi dayanicaz 😊
nhalgnysu_ Cilek_16 bizde vandaydık ilk evlendiğimizde sürekli göreve gidiyo 3 sene oldu İzmir’e geldik burda rahatladık normalde nöbette yoktu ama pandemiden dolayı esnek çalışmaya geçince nöbette başladı