nhalgnysu_ Gene bir yalnız gece geçmeyen zaman neyseki bu son nöbet bidaha doğuma kadar yok inşallah 😁
sunashn50 nhalgnysu_ hiç iyi değiiiil ölcem mide yanmasından son 1 haftadır daha çok arttı hep vardı ama durduramıyorum ne yapsam ilaç milaç fayda etmiyor 33+6, dayız bu arada 😁😩😩
nhalgnysu_ metehaninannesiii metehaninannesiii benimki daha karnımda valla böyle yalnız olduğumda keşke kucağımda olsa diyorum. ☺️
Mehmetasaf55 nhalgnysu_ Öyle eşim hep nöbette olunca tek kalmak çok zor oluyo .Ama o olsa onla ilgilenmekten vaktin nasıl Geçtigini bile anlamam .o yüzden su 2 ay hemen bitse diye bakıyorum
nhalgnysu_ Mehmetasaf55 inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bebeklerimize 🤲son 50 gün kaldı ama zaman geçmiyor sanki 🙄
secoz nhalgnysu_ son 12günden bildiriyorum hiç geçmiyor zaman Eşim gececi bugün yarın son gece çalışması artık ama yalnız kalmayayım diye anneme geldim ne uyuyabilirım ne vakit geçiyor saat başı WC gidiyorum 😂 kafayı yicem
nhalgnysu_ Mehmetasaf55 kız inşallah eşim hep ilk çocuğumuzun kız olmasını istiyordu Allah gönlümüze göre verdi valla ☺️
nhalgnysu_ Cilek_16 valla öyle bende hiç sevmiyorum ne görev bitiyo ne nöbet Allahtan bu son bizim doğuma kadar bidaha nöbet görev yazmıcaklar inşallah
Mehmetasaf55 nhalgnysu_ benimkisi erkek ama eşim cinsiyeti öğrenene kadar karnımı hep kızım diye severdi .Aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş
Cilek_16 nhalgnysu_ valla görev meselesi ayrı bi dert zaten insanın psikolojisi altüst oluyo daha doğuma 2ay var dua ediyorum görev çıkmasın diye
nhalgnysu_ secoz valla ben uzaktayım en son agustosta gördüm annemi doğuma o gelecek inşallah yanıma ☺️