Deletedmom331 Babies16 dr eşli tedavi veriyor canım her defasında ama bir işe yaramadı hamilelikte daha da sıklaştı 😞
Mahizer Sizin adiniza cok uzuldum bende havuzdan kapmistim ama bebek yoktu o zmn.1 ay ilac kullandim hicbi ise yaramadi.Bi tanidik vesile oldu sunu uyguladim: maydanosu kaynat bi 5 dk, sonra kucuk kucuk dogra bicakla, sicak sicak sargi bezine koy ve uzerine otur 10 dk.suyuylada o bolgeyi yika.Sadece 1 kez uyguladim ve gecti cok sukur.Allah sizede sifa versin. Deletedmom331
aysbuk2baby aysbuk2baby Deletedmom331 Bi Deletedmom331 canım alttaki cevapları okumadım bilmiyorum öneren var mı? Benimde aynı şekilde artık paikolojimi bozacak derecede sürekli mantar enfeksiyon bilumum ne ararsan vardı. Bi gün eczaneye gidip derdimi anlattım çünkü artık fitiller kremler hiçbişe etki etmiyordu. Doğal hindistan cevizi yağı verdi. Ama ucuzundan alma, 3-5 liralık bişe alma yani. Hindistan cevizi yağını her sabah kalktığımda bir tatlı kaşığı kadar ağzıma alıp (kesinlikle yutmadan) çalkalıyorum 5-6 dk boyunca. Gün içerisinde de makyaj temizleme pamuğuna döküp vajina etrafına ve dudakların iç kısmına sürüp pamuğu orda 1-2 saat bekletiyorum. Çok şükür 7-8 gündü yapıyorum bi sıkıntım kalmadı. İnşallah bida olmaz. Sende dene derim. 💙💙💙
Lunaa Deletedmom331 evet canım krem gibi. Yoğurtun içindeki bir bakteri iyi geliyormuş. Kaşıntı ve yanma da varsa onun da acısını alıyo
aysbuk2baby Deletedmom331 canım alttaki cevapları okumadım bilmiyorum öneren var mı? Benimde aynı şekilde artık paikolojimi bozacak derecede sürekli mantar enfeksiyon bilumum ne ararsan vardı. Bi gün eczaneye gidip derdimi anlattım çünkü artık fitiller kremler hiçbişe etki etmiyordu. Doğal hindistan cevizi yağı verdi. Ama ucuzundan alma, 3-5 liralık bişe yani. Hindistan cevizi yağını her sabah kalktığımda bir tatlı kaşığı kadar ağzıma alıp (kesinlikle yutmadan) çalkalıyorum 5-6 dk boyunca. Gün içerisinde de makyaj temizleme pamuğuna döküp vajina etrafına ve dudakların iç kısmına sürüp pamuğu orda 1-2 saat bekletiyorum. Çok şükür 7-8 gündü yapıyorum bi sıkıntım kalmadı. İnşallah bida olmaz. Sende dene derim. 💙💙💙
Deletedmom331 Mahizer sağol canım inşallah bunu da ilk defa duydum denemek lazım umarım işe yarar benim ki artık kronikleşti
inci_f Deletedmom331 hAmileyim, pamuklu camasir giymeye ve utulemeye, sirkeli suyla yikamya basladim. Travazol ben de allerji yapti malesef, zalain ve dermovate verdi onlar da ise yaramadi. Flucan hapla kurtuldum, bi danisin isterseniz
Deletedmom331 inci_f hap kullanıyordum hamilelikten önce iyi geliyodu ama hamilelikte hap önermedi dr canım 😞
CansuAhmetalkol Duygubebis ben 18 haftalıktım kullandığımda yani bir hafta önce ama ben tek doktora sormakla kalmadım emin olamadığım için hem trabzondaki gemde İstanbul’daki doktoruma sordum ikisi de aynı şeyi dedi
aysbuk2baby Deletedmom331 hindistan cevizi yağının bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Ben yapıorum. Ama yine de doktorunuza danışın aklınızda soru kalmasın.
Mahizer Deletedmom331 hemen bi deneyin derim olumlu olursa bizede haber verin ins.ben inanamamistim sonuca
Sakvsr Deletedmom331 canım kadın doğum doktorum hep şunu söyler belirli aralıklarda her kadının iç çamaşırlarını yenilemesi (eskimesini beklememesi) pamuklu giymesi sık sık değiştirmesi ıslak bırakmaması ütülemesi ve yüksek derecede yıkaması gerektiğini söyler bende yıllardır bunu yapıyorum şükürler olsun bu tarz bir durumla hiç karşılaşmadım ama mutlaka bi smear testi yaptırmalı kültür alınmalı en azından florası bozulmuştur bunun düzeltilmesi gerekiyor
Sakvsr Deletedmom331 birde günlük pedler yerine eczanelerde spanç (gazlı bez) tarzında pedler var söylersen yardımcı olurlar günlük pedlerde yapıyo çünkü