Mervetrkmenoglu Mihricannnnn Saol kuzu geldim 6 7 cm acilmam vardi dogum başladı yatış yapılsin dendi suni sanci aldim ama çocuğun kalp atışları yavaşladı acil sezeryana alındım oglusum yanimda ya olsun biraz ağrılarım var darısı sizlere♥️
Mihricannnnn Mervetrkmenoglu ay maşallah doğurdun kurtuldun çok şükür darısı başıma inşallah okadar ağrılarım var ama doğmuyor çok sıkıldım İnan 💆🏼♀️
Mervetrkmenoglu Seraykrblt Saol kuzu geldim 6 7 cm acilmam vardi dogum başladı yatış yapılsin dendi suni sanci aldim ama çocuğun kalp atışları yavaşladı acil sezeryana alındım oglusum yanimda ya olsun biraz ağrılarım var darısı sizlere♥️
Balliko SEmerry merhabalar canım ben kontrolde anlamıştım 😅sonrasında doktor hemen yatış verdi . O yüzden bu konu hassas konu o turnusollu pedlerden alın . Umarım adınıda doğru yazıyorumdur 😅 eCzacı bilir zaten.
SEmerry Balliko Öyle mi diyorsun canımm doğum olmuş muydu ? kaç tane eczacı gezdim kimse bilmiyor çıldırıcam biri Kırtasiye den alın yazmış acaba Kırtasiyede var mıdır
SEmerry Balliko Kaç haftalıktın canım doğum yaptığında ? Valla kaç eczacı gezdim haberleri dahi yok deli çıkıcam 🤭😂