Kirmizivosvos Demet_akman bilgilendir bizi doğum yapınca dualarım seninle 🥰🎈 sende bize dua et doğum anında tüm hamilelere 🥰🙏
Demet_akman Kirmizivosvos dogurdum gece 03.12 de ama inanki o anda sadece biran once bitsin de kurtulayim diyorsun aklim da dualar vardi hicbirini edemedim 😞ama lohusaninda olur rabbim bir avazda kurtarsin saglicakla alin yavrularinizi kucaginiza
Ipekbalyanak Demet_akman Allah yardımcın olsun 4 cm açılma bende var evdeyim ama nişanım geldi sancı düzenli değil bekliyorum
Meryeminannesi1- Ebrusamet07 Bende 38 +2 deyim ne gibi belirtileriniz var ben iyice ümidi kestim çünkü gelmeyecek gibi
Ebrusamet07 Meryeminannesi1- benim şuan sadece yalancı sancilarim var muayenede rahim ağzı çok incelmiş bebek tam baskı yapıyor dedi Dr başka belirtim ve düzenli ağrım yok ama Dr insaAllah 39 da doğar en güzel en sağlıklı zaman 39 dedi dualarla bekliyoruz minigimizi♥️
HavvaGuzey Demet_akman Allah bir nefeste sağlıkla kavuştursun 🥰 6 cm olmuşsun korkma bundan sonrası daha kolay olacak inşallah
Kirmizivosvos Demet_akman ay maşallah maşallah sağlıcakla büyütün yavrunuzu nasılsın iyi misin hersey yolunda mı 🥰🧿