Naz33 HillKse 8+2 haftalık 14.mart gözüküyor bakalım :) çok şanslıyım 14 haziran 2015 eşimle tanışma, 14 şubat nikahım 14 mart 2019 bebeğimin doğum günü olucak :)
HillKse Meryemhorasan 9 hafta 6 gün mart 1 gözüküyor Doğum ama hangi bebek vaktinde gelmiş ki ;) sağlıkla gelsin elbette hepimizin ki.
Burcuoztrkk HillKse hahaha ayy 2020 de 29 çekiyo şubat 2019 da çekmiyokii korkma😂😂😂 sen öyle diyince bende takvime baktım benimde 5 mart benim doğum tarihim yaaa tesadüfki ne tesadüf inşallah bakalım ☺️☺️☺️
HillKse Zeynepreyyan ay öyle mi oh rahatladım 😂 şaka bi yana en güzeli en müsait an da gelmeleri elbette.
ygmrcglyncn Benim de 14 mart 8+5 haftalık hamileyim.Yalniz kızlar adete gore bebek 5 gün önde gidiyor ultrasona gore doktor öyle söyledi. Doğum da erken mi olur o zaman
HillKse ygmrcglyncn son adet tarihi ile yeni yumurtalık oluşum ile başlatılıyor hamilelik ama bebeğin hangi gün oluştuğu kestirilemiyor o yüzden söylenen tarihte doğacak diye bi şey yok elbette ama sağlıkla gelsinler de bir gün erken bir gün geç ♥️👶🏻
HillKse osg başlarda vakit geçmiyor gibi geliyor. 10. Haftadayım ben de ama diyorum ooo Mart’a çok var. Bi bakacağız gelmiş bile 😂♥️