SumsavMah 6 aylık hamileyim neredeyse karnım yok gibi bende hamile gibi gözükmek istiyorum karnım çıksın istiyorum ☹ karnımda aşağıda sahi neden acaba ??
373437 SumsavMah ne güzel iç karnın büyük demek ki 😂bende öyleyim 31 haftalık hamileyim ama 20 haftalık gibiyim karnım sivri sadece 🥴🥴😊
dudininannesi SumsavMah Valla banada ikiz mi diye soruyolar😂😂 herkesin derdi başka bacım 😂 belki son aylarına doğru çıkar her hamile bir olacak diye bir şey yok sıkma canını ☺️☺️
SumsavMah dudininannesi 😀😀 olsun ya genede ben kendimi bile unutuyorum hamile olduğumu aslında çok ağrılı sizili geçiyor ama iste
dudininannesi asyaninanneyim Gül kız Gül amaaannn takma hiçbir şeyi sağlıklı olsunlar da gerisi foss ☺️☺️
gldn065807 SumsavMah benimde yok ne güzel işte hareketin kısıtlanmaz göbeğin büyük olduğu zaman yatarken bile zorlanirsin bebis sağlıklıysa takma bunu boşa kendini üzme
Handan_65 SumsavMah Benim varda noluyor 25 haftadayız çatlakların hattı hesabı yok 😞 vücutla alakalı iç karın hiç yok bnde
Gizem5901 Bende böyle diyordum suan dada şikayet ediyorum birden cıktı 30.dan sonra toparlak bişe oldm 35. Haftadyz :(
Aysell88 SumsavMah ne yapacaksınız benimkinde son iki ayda büyüyor hep sonra oturup önünü göremiyorsun 😂😂😂
erdem_agah SumsavMah ilk cocugumda bana 7 aylikken hatta 8 aylıkken dolmusta otobüste yer vermezlerdi simdi de 16 haftaligim çıkmıyor. Ya cok büyük olması da zor ama bir yandan da insan karnı büyüsün istiyor.
SumsavMah erdem_agah bende öyleyim aynen kardeş ne zaman gelecek diyorlar 3 ay sonra diyorum şimdiden yap diyorlar 😀😀 hamileyim diye açıklama yapıyorum artik
Dilara22 Ay anam doktor bile doğuma geldim sanıyordu beni 😂😀 bende belli olmasın istiyordum hep. İki gebeliliktede hep çıktı. Gören dogurcan mi diyordu.
Gizemasr Dilara22 36 haftalık hamileyim çatlaklarımın haddi hesabı yok fotoğraf çekimi için fotoğrafçıya gidiyorum ve hamile olduğuma inanmıyor 😅😅 doğurcam nerdeyse ama 4-5 aylık gibi anca göbeğim var
Seher_yakup_mercimek SumsavMah kız oödum 34 haftalık ama hala karnım yok iç karnım o kadar büyükmüş ki sanki içimde başka bi yer var hiç çıkmadı karnım 🙄
gldn065807 SumsavMah haha ayy ya bende öyleyim kalkarken bile hiç kalkasım gelmiyo diyeyim öyle anla benim bebis kız valla oğlumda hamile olduğumun farkında değildim bu kız bunda kimse dokunmasın yerimden kalkmam 😅senin bebisin cinsiyeti ne
erdem_agah SumsavMah 😁 Şöyle hamile gobegiyle gezmek kaç kere nasip olacakki zaten insan görünsün istiyo yani