Ebruss12 Kızlar normal dogum yaptım dogum yapalı 4 gün oldu dikişlerim batıyor oturunca acaba sorun mu var yoksa normal mi
erdem_agah Ebruss12 cok normal kururken cok batıyor. Burda arkadas soyledi kantaron yağı sürün diye. Ben onu kesim alicam. Size de söyleyim
Dilekcnkn Ebruss12 Yok canım normal genelde sonlara doğru bir tane kalır o batar benim ilk iki oğlumda da o şekildeydi valla oturunca diken batıyor sanıyordum çok şükür bu sefer dikişim yok harbi rahatlıkmış yani
Megaa Benim de bugün bir ay oldu baktım dikişlerime atmışlar ama kesiğim kapanmamış gibi yarın hastaneye gidicem çok sinirlerim bozulduuu
Megaa Ebruss12 Benim de 5 tane falandı ilk başlarda çok ağrırdı üstüne oturamıyordum tendürdiyotla pansuman yaptım o çok iyi geliyordu şimdi bir ay oldu iyileşti tamamen ama bilmiyorum kesiğim tam kapanmamış gibi
Zhra4242 Megaa Ona baktır canım git hastaneye bak ben dikkat etmedim önemsemedim ilk çocuğum da nasıl kestilerse üçüncü olacak hala yırtık rahmim birleşmiyor doktor doğumda denk gelirsem estetik dikiş yaparım dedi yoksa doğumdan sonra gel yapalım dedi
Megaa Zhra4242 Yani canım bilmiyorum yaa devlete gidicem de bir şey yaparlar mı affına sığınaraktan söylüyorum ama bu durum ilişkiyi etkiledi mi. Ben dikişlerimin döküldüğünü fark etmedim off yaa. Bilmiyorum gereksiz kuruntu mu yapıyorum
Zhra4242 Megaa Yapılsa bile ne güzel tazeyken yapılmış olur evet etkilemez olur mu doktor bana rahmim de iki delik olduğunu söyledi ve çok canım yanıyor benim bu yüzden uzun süredir ilişkiye girmiyoruz sen aksatma git göster
Megaa Zhra4242 Çok korkuyorum doğumdan sonra inanılmaz bir korku geldi hiç doktora gitmek istemiyorum ama mecburum sen dikişlerinin döküldüğünü gördün mü
Zhra4242 Megaa Evet gördüm ama nedense kapanmamış işte benimde üçüncü hamileliğim ama ister istemez insan korkuyor
Megaa Zhra4242 Rabbim yardımcın olsun canım hakkını helal et. İnşallah tutmuşturda ben abartıyorumdur