Meneksse Pinpirikanne inşallah, senin postunu okumuştum doktorun 2 tane vermişti ovitrelle, 2.yi yaptırdın mı? İğneden sonra ağrıların oldu mu
Mouradi Happykariner İnşaAllah canım 🥰 bende ağrı,batma oluyor hala sanki çok iş görmüşüm belim falan ağrıyor regl olmuşum ya da 🤦🏻♀️ Sende de mi öyle canım bi belirtin var mı ?
Mouradi Happykariner Canım nasılsın test yaptın mı ? Ben iğnenin 13cü günü yaptım negatif 😞 İnşaAllah pozitife döner bi umut adet oluncaya kadar
Happykariner Mouradi kaç gün oldu senin iğneye canm benimki dündü bu gece 12 de ilişki dedi doktor. Pazartesi ve salı da akşam 10 da ilişki dedi iğne vuruldugum yer agrıyor ama dediğiniz belirtiler iğnenin etkisi daha önce yaşadım bende
Mouradi Happykariner İğne olduğum günü sayarsam 5ci günüm Anladım canım,İnşaAllah bu sefer pozitif olur sonuçlarımız 🥰
Happykariner Mouradi 14 de benimki kaldı canm ama 2 3 aydır ya erken oluyorum ya gecen ay 4 gün gecikti bu ay da 3 gün ön geldi bakalım nasıl olacak. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Mouradi Happykariner Anladım canım dr bana tamamen aklından çıkar düşünme dedi İnşaAllah canım güzel haberler veririz 🥰❤️
Bgd39 Happykariner bende seninle aynı gün çatlatma iğnesi oldum canım inşallah hayırlı haberler alırız
Bgd39 Happykariner Öğlen 1 de iğneyi yaptım adetimin 14. Güydü canım doktor iğnenin olduğu akşam sonraki akşam bi gün ara sonra diğer akşam değerlendirin demişti
Happykariner Bgd39 bende öğlen 12 de vuruldum iğneyi adete 16 gün kala yani ertesi günü gece 12 de ilişki dedi doktor pazartesi ve salı da akşam 10 da ilişki dedi hayırlısı olsun inşallah
Simay789 Happykariner Pinpirikanne cgnduru Didikom Meneksse Senamasal Rapunzel21 Mouradi Bgd39 Asyarslan60 nese_gocuk hepinize benden dua etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın 4 sene boyunca tedavilerle uğraştım şuan hepinizi o kadar cok iyi anlıyorum ki 8 aylık hamileyim çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin aşırı stres de çok etkiliyor inşallah hepiniz bu ay pozitif görürsünüz inşallah hepinizin çok sağlıklı bebekleri olur kendinize iyi bakın 🥰😍❤️
Asyarslan60 Bende dün oldum bugün 36. Saati değerlendireceğiz benimle aynı gün iğne olan varmış?:) inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize