Happykariner Bu ay yaptıran var mı arkadaşlar kaç gün kaldı adete ben yarına vurulacagım inşallah öğlen 12 de
Pinpirikanne Happykariner ben bu ay vuruldum 8 gun oldu vurulali canm gecen hafta perşembe oldm…bekliyrm bat 9 🙈🙈
Meneksse Happykariner ben 2 sinde vuruldum, ignenin 11.gunu, bat 15 Kasım, dua edelim inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız ☺️
Simay789 Happykariner Pinpirikanne cgnduru Didikom Meneksse Senamasal Rapunzel21 Mouradi Bgd39 Asyarslan60 nese_gocuk hepinize benden dua etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın 4 sene boyunca tedavilerle uğraştım şuan hepinizi o kadar cok iyi anlıyorum ki 8 aylık hamileyim çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin aşırı stres de çok etkiliyor inşallah hepiniz bu ay pozitif görürsünüz inşallah hepinizin çok sağlıklı bebekleri olur kendinize iyi bakın 🥰😍❤️
Rapunzel21 Ben de 2 kez vuruldu geçen ay,21-23 Ekim Şimdi de 3_4 haftalık hamileyim ☺️ 🧿 Allah istəyən hərkəsə nəsib etsin inşallah Allah’ım Nazarlardan korusun her birinizi
Meneksse Pinpirikanne inşallah, senin postunu okumuştum doktorun 2 tane vermişti ovitrelle, 2.yi yaptırdın mı? İğneden sonra ağrıların oldu mu
Happykariner Pinpirikanne 12 gün sonra test yapın diyorlar canım dene istersen yada sabredebilirsen bekle bir kaç gün daha