Yavrucumm Mavisinannesi2 17 haftalik hala öğrenemedik pazartesi randevumuz var bakalım belli olcak mi😊
Madonna Merhaba 2 gün sonra öğrenicez 17 hafatligim heyecanla bekliyoruz. Şu bıçak Makas koyuyorlar ya sizin haberiniz olmadan hangi yere oturursaniz kız veya erkek tahmin ediyorlar. Bende erkek dediler bakalım doğrumu çıkacak 🥰
Pasalarininannesi Mavisinannesi2 iki erkekten sonra 3. Erkeği bekliyorum. 2erkegin yanına bi prenses güzel olur dedik ama naisp erkekmiş saglıklı eli ayagi düzgün hayırlı evlat olsunlarda
2107 Kubraalisoy bende haftaya 12cı hafta olucam inşallah 12+4de doktor gidicez inşallah gösterir kız istıyorum bende ama sağlıklı olsun önemli olan 🥰
poyrazinannesi3547 Mavisinannesi2 Bence 2021 erkek senesi çevremden kimden duysam hep erkek bizim minnoşta erkek 32 haftalık olduk çok şükür Rabbime
BabyY2 12+1 bugün tamamen tesadüf eseri bacak arasını gördüm. Baya erkek 🧿 kız hissediyordum şaşırtmalı oldu 😄 Bakalım 16 da tekrar gidicez netleşecek
muzis07 @Mavisinannesi 12+4 te kıza benzettim ama söylemedim say dedi alttan muayenede bir kızım var hep erkek hissettim ama herşeyin hayırlısı değişir mi bilmiyorum sağlıkla gelsin inşallah🥰