GizemCengiz Ben sanki hissediyorum içimde bir şey kıpırdıyor gibi oluyor arada ama kimse inanmıyor. Sanki içimde balık yüzüyor gibi. Böyle hisseden oldu mu? En erken ne zaman hissedebiliriz?
She GizemCengiz yanlış hissediyorsunuz. 14.haftada ne hareketi. O kadar cansızken olacak şey değil pek.
ilkim19 GizemCengiz eğer çok zayıfsanız hissediyor olabilirsiniz yada bagırsaklarınızdan gelen hareketlenme size yanlış düşündürüyordur ☺️
Bilge35 GizemCengiz gazdır o cnm. 14 hafta çık küçük onun hissedeceğiniz kadar bi kuvveti yok henüz. Ben 20 haftada hissettim yeni yeni .. sabır inşallah gelecek o günler. İçinizde bisey yüzüyor gibi bi his olmuyor zaten normaldede. Gaz geziyodur bağırsaklarda odur o.
GizemCengiz She bebek hareketleri 9. Haftadan itibaren başlar. Her anne farklı zamanlarda bunu hisseder.
Fbd She cansız olayını anlamadım bende 14 üncü ultrasonda zıpladığını sağdan sola kaydığını gördüm hatta o kadar dönüyordu ki ensesini yakalayamadık ? Çocuk yeterince hareket ediyor
Babies16 She cansizkem mi.benimki 11 haftalikken horon tepiyordu dr olculeirni alamiyordu hareketliliginden
Cismmpoyraz48 Genelde gazla karıstırılıyor ama şöyle gerçek var ikinci hamileligi olanlar dha erken yani 15 16 haftada hissedebiliyor benm ikinci hamileligim sağ da seğirme oluyor 15. Haftamdaym.. ilk gebelikte 20 haftalarda hissediliomus galiba
GizemCengiz Cismmpoyraz48 ben de genelde öyle olduğunu okudum ama o kadar hissedince anlayamadım. Belkide karıştırıyorum dediğiniz gibi
She GizemCengiz yahu hareket ederde bunu siz o haftalarda mümkün değil hissedemezsin. Fazla abartıyorsunuz. 9.hafta demişsiniz bide te Allah ım ya
KadriyeDerin Her annenin hamileliği bir değil sonuçta doğru bilgi evet 9. Haftadan sonra diye biliyorum başkası duyamaz elini koyduğunda ama anne içinde kelebek çırpınmadık gibi hislerin oluşacağını doktorlar beyan etmiştir yavrucaklarımızı sağ sağlim kucağımıza almamız duasiyla 🙏🎀❤️
Fbd GizemCengiz bende 16 Dayım gaz ile şuan hissettiğimi ayırt edebiliyorum bence ikisi başka şeyler ama 14 de hissetmemiştim
She Fbd çocuk hareket eder. Ama kemikleri doğru düzgün oluşmayan bi bebegin hareketini dokunmayla nasıl hissedebilirsin?
GizemCengiz She 9. Haftadan itibaren karnındaki bebek hareketlenir dedim, hissedersin demedim. Dar bakış açısı ile bakmayıp eleştirmek için eleştirmesek hoş olur. “Yav he he” “te allam ya”