Papatya-Kokusu Dddddd Tabi canım ben 20 haftalığım mesela ona rağmen sürekli hissetmiyorum büyüdükçe netleşecek 😊
Anne_N asyaa15 14+0 da noktayı koydu doktorum. Erkek nokta dedi😄 17. Haftadayım şimdi. Kromozom testi de yaptırdık onda da erkek olduğunu teyit ettiler
Anne_N Dilandemirrr fetal dna testi. Nifty testi. Bebekte down sendromu,cinsiyet anomalileri gibi bazı kromozom bozukluklarına bakılıyor. Cinsiyete de tabi
eksi_elma 12+3 erkek gibi dedi ikili tarama da başka bir doktor. 14+4 de kendi doktorumda erkek dedi 😊 18. Hafta kontrolüm var bakalım değişicek mi
eksi_elma cevrem ise tatlı midemi bulanıyor ekşi, tuzlu yediğim için ve canım onları çektiği için kız bu kız diyor 🤣🤣 doktordan iyi biliyorlar
anonymous Papatya-Kokusu anaa sence bizimde mi öylemi 15 haftalık burda benim minik bacak arasıındaki minik çıkıntı doktorda emin konuşmadı bazen kız bebeklerde de bu haftalarda öyle gözükebilir demiştii 2 hafta sonra daha netleşir dedi ayy öylemi cidden ben millete söyledim biraz ya tüh 😅https://imgyukle.com/i/ksa1ef
Papatya-Kokusu anonymous ya bende baya araştırmıştım kağan kocatepenin falan belli olmuyor hiç bizede erkeğe benziyor falan dedi kordonlada karışabiliyor bu haftalarda dedi ama büyük ihtimal erkek dedi kızmış prensesimiz 😊
anonymous Papatya-Kokusu hayırlısı olsun şaşırdım vallaha 😄 sanki bizimkide senin görsele benziyor gibi geldi bana kızmı yoksaa 🤭
Tuba_1996 asyaa15 14 haftalıkta kız dedi doktor dün kontrole gittim erkek dedi bizedir sürpriz öldü pipisini gösterdi 3. Oğlum geliyor
bus_ra1 Şuan 15+2 yiz canım bizde. Geçen hafta öğrendik doktorum net bı şekilde kız olduğunu söyledi 🥰 ama benide herkes korkutuyor çok erken falan diye yada hiç göbeğim çıkmadığı için erkek kesin diyolar batıl batıl şeyler yani 😅
Tuba_1996 asyaa15 14 hastalıkken kıza benziyor dedi ve dün kontrole gittim erkek dedi pipisini gösterdi