asyaa15 Allah nasip ederse Kız geliyor ,🥰 kıza benziyor dedi ama inşallah dönmez 😄😊Sizlerde belli olan varmı hanımlar 😊
Papatya-Kokusu asyaa15 Valla bize 14 de erkek dediler hemde %95 18 haftalıkken kızımız olduğunu öğrendik 😀
Dddddd asyaa15 13+1 de kemik yapısından erkek tahmin etti bakalım değişmezse artık şuan 16 haftalık olduk
asyaa15 Papatya-Kokusu yaaa ciddimiii 😄😄off bide eşime süpriz yptımm. Eger dönerse bak işe ,😂😂 bacak arası düz duruyor kıza benziyor dedi 😄
Papatya-Kokusu asyaa15 Ah balım bak sanada atıcam bize erkek dediğinde resmen pipi gibi duruyordu cıkıntı ikinci usgde kız dediği artık bomboş kızdır yani kız dedi 😀 erkek Kız
asyaa15 Papatya-Kokusu yaaa ay inanamıyorum 😄😂😂 eşimle şokuz şuan😂 keşke beklesemiydim ki ya. Kız deyipde pipi çıkarmı k 😂😂
anonymous Papatya-Kokusu anaa sence bizimde mi öylemi 15 haftalık burda benim minik bacak arasıındaki minik çıkıntı doktorda emin konuşmadı bazen kız bebeklerde de bu haftalarda öyle gözükebilir demiştii 2 hafta sonra daha netleşir dedi ayy öylemi cidden ben millete söyledim biraz ya tüh 😅https://imgyukle.com/i/ksa1ef
Tuba_1996 asyaa15 14 haftalıkta kız dedi doktor dün kontrole gittim erkek dedi bizedir sürpriz öldü pipisini gösterdi 3. Oğlum geliyor
asyaa15 Papatya-Kokusu yaa walla hani erkek deyip kordon falan karısıyor ama kız diyip de snradan oluşmaz ya.😂😂 Bi oğlum var buda kız olsun dedik sevindik baya 😂 bakalım
Papatya-Kokusu Dddddd Kuzum ikinci gebelik olmasına rağmen biraz geç hissettim 18den sonda falan daha netti 😊
Papatya-Kokusu asyaa15 Suan kız erkek cıkıntıları birbirine benziyor genelde doktorlar 15ten önceki tahminlerin yanılma payı oluyor diyor inşaAllah gönlünüze göre verir rabbim ☺️❤️
Tuba_1996 asyaa15 14 hastalıkken kıza benziyor dedi ve dün kontrole gittim erkek dedi pipisini gösterdi
asyaa15 Ceyduygu şuan şanslıyoz diyorum ama dönerse çok şok olurum 😂😂1 kız 1 oğlan yeter diyodum. Allah hyırlısını versn tabi
asyaa15 Nurm12 😂😂 direk erkek m dedi benziyo mu dedi ,😂 walla yukrda arkadas a %90 erkek demiişler kız çıkmıs 😂😂
Papatya-Kokusu Dddddd Tabi canım ben 20 haftalığım mesela ona rağmen sürekli hissetmiyorum büyüdükçe netleşecek 😊