Alka Aysegul9371 Ben biraz aceleci davrandım canım .çok hevesliyim .sürekli gidip dolabı açıp bakıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Alka Aysegul9371 Ben biraz aceleci davrandım canım .çok hevesliyim .sürekli gidip dolabı açıp bakıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
annesi_ Aysegul9371 Sandalye koydum ama belli bi süre sonra sırtım ağrıyo benim illa koltukta ayağımı uzatıp sırtıma yastık dayamam gerekiyo kaynanam yaptı sağolsun ben sadece bikaç bişi ütüledim kızımın kıyafetlerini ütülemedim hiç demiyim dedim 😄😄
DenizveKumsal 31 haftalıkken başladım üç kere yıka as kurusun topla ütüle dolap yerleştir hastane çantasını düzenle derken 32 de hazırdım ve çok yorulmuştum ütü yaparken 😌 bence başla şimdiden daha kıyafet eksiğin yoksa 😊
Kizannesi92 Aysegul9371 Ben hem renk koruyucu mendil kullandım hemde ayırdım riske atmak istemedim krem agirlikliydi zaten çoğu ama renkli battaniyeleri bile ayrı yıkadım
Ebrumrc iremtunaa canım ben 31de yıkayıp halettim herşeyini, bebeğimin hastane çantasını hazırladım sadece kendi eksiklerim var ufak tefek şuan 34 haftalığım ve sancılarım başladı ağırlştıkça yapamıyor insan
ZZeynepP1903 Bende 28 haftaya gırdım bi kaç gun oldu camasırlarını yıkadım dünde topladım sımdı utulemesı kaldı 🤦🏻♀️ Bugün veya yarın ütülerim bende erken dogum rıskım var bitsin istiyom bir an önce
_yagmurcuum_ Hafta başladım 35+4 üm herşeyi bitti ben burda yazılanlar kadar zor yıkamadım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak 2 makinada bitti sonra örtüsü felan ayrı ayrı yıkandı ama kıyafetleri beni çok yormadı açıkçası şimdi olsa şimdide yapardım henüz ağırlaşmadım karnımın büyüklüğünden mütevellit hareketlerime dikkat ediyorum o kadar 🤷🏻♀️🤗
annesi_ Aysegul9371 Eşin yapıyosa o yapsın yada sen yapıcaksan bir an önce başla yani ben ayakta zor duruyorum zorlanıyorum oyüzden erkenden en iyisi☺️