annesi_ iremtunaa Valla canım bir an önce başla derim sonra çok ağırlaşıyosun ben 32.haftamda başladım anca bitti yıkaması kuruması kaç makine açtım yani bide ütülemesi valla ütüleme yapamadım ayakta duramadım şuan 35 haftalığım herşeyi bitti sadece bekliyorum erken yap ki daha rahat olur senin için yardım eden varsa bekle biraz daha ama yoksa sen yapıcaksan yavaştan başla
Kbraackz iremtunaa Çok erken başlamak istememiştim ben durduk yerde tozlanmasın diye, 32 gibi başladım. Şuan 34+3 üz çantamız da hazır, önümüzdeki hafta da yatağını kurarım sanırım
MinikMucizeninAnnesi 30da herşeyi tamamladım suan 32+2yim bittik hastane çantam kaldı onuda bu aralar tamamlıycam,ağırlaştıkca yapmak zor gelecek çünkü 😊
Aysegul9371 annesi_ koltukta ütü yapmayı denesen canım en azından oturmuş olrsun koltuğuna bir örtü ser öyle ütü yap kucuk şeyler nasıl olsa
Zuleyy Ben 26 haftalıgım aldıkca yıkayıp ütüleyip koyuyorum sonucta dolapta duruyor tozlanmaz üstünüde örttebilirsin cünkü kücük kücük oldukları icin yıkaması asması ütülemesi ugrastırıcı oluyo
Nermin70 Haftamda basladim anca kurudu utuledim. Hic halim olmadi iki gun bekledi oylece kiyafetler. Enerjin varken yap aklindan ciksin. Ben utuleyip hepsini dolaba yerlestirdim. Cantayi da bu hafta hazirlicam o da ciksin aklimdan diye.
Haticeklc34 iremtunaa 36. Haftamdayım gorumcem şu an bunu yazarken içerde bebegin kıyafetlerini ütülüyo😄😄 acele etmedim hazırlamak için
marbling10 iremtunaa normal doğum olacaksa şimdiden başlayabilirsiniz. Zaten 3-4 gün sürüyor yıkanma kuruma ütüleme derken. Bir iki hafta sonra da çantanızı hazırlarsınjz
annesi_ Aysegul9371 Sandalye koydum ama belli bi süre sonra sırtım ağrıyo benim illa koltukta ayağımı uzatıp sırtıma yastık dayamam gerekiyo kaynanam yaptı sağolsun ben sadece bikaç bişi ütüledim kızımın kıyafetlerini ütülemedim hiç demiyim dedim 😄😄
Alka Aysegul9371 Ben biraz aceleci davrandım canım .çok hevesliyim .sürekli gidip dolabı açıp bakıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Alka Aysegul9371 Ben biraz aceleci davrandım canım .çok hevesliyim .sürekli gidip dolabı açıp bakıyorum . Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Acemi_anne61 Aysegul9371 ben hepsini bir yıkamayı düşünüyorum bebek kıyafetleri istisnalar hariç renk vermiyor hemde bebek doğduğunda sürekli kıyafet değişecek acil yıkanacak renk ayrımı yapıp yıkamak cok mümkün olmaz diye düşünüyorum
Kizannesi92 Aysegul9371 Ben hem renk koruyucu mendil kullandım hemde ayırdım riske atmak istemedim krem agirlikliydi zaten çoğu ama renkli battaniyeleri bile ayrı yıkadım
Deletedmom_33 iremtunaa 17. Haftadan beri her aldığımı etiketini kesip,yıkayıp, ütüleyip koyuyorum dolaba. Şuan 25+1 olduk. Herşey tamam. 32 gibi çantayı hazırlarım
Cimen1409 iremtunaa kız basla artık sonra bel ağrısı kaburga ağrısı hiç yapamıyorsun ben 28de yapmıştım sadece çantaya koyacağım 35 haftalık olduk onuda bu hafta içinde hallederım