FatihBatur Busra_bayir âmin insallah yoo bi sıkıntı olmadı çok şükür hamileliğin ilk haftası indirekt testi verdim orda bi sorun çıkmadığı icin doktorum da bir daha herhangi bir test falan istemedi
illwait Busra_bayir kanamaniz olursa igne olacaksiniz, 28. Haftada ve dogumda bebek pozitifse igne olacaksiniz o kadar.
Busra_bayir illwait evet bir sürü yazı okudum resmen araştırma zehirlenmesi yaşadım . İyiki buraya yazdım hem içim rahatladı hemde ne yapacağımı biliyorum kızlar sayesinde
cinarduru Busra_bayir amiinn insaAllahh cümlemiz Busra_bayir amin insaAllahh. Sizde bütün annelerde bebeklerini hayırla sağlıkla kucaklarına alırlar insaAllah 🤲🏻
MommyTeacherandHappy Busra_bayir ben de çok endişeliydim. Sonucu görünce cok fazla korktum ama doktorum ilk gebelik ve endişe edecek bir durum yok takip edeceğiz dedi sakinleştirdi umarım her şey yolundadır dua edebiliyorum sadece şimdilik
illwait Busra_bayir ilk gebeligimde ben de aynisini yapiyordum ama hem anneye hem bebege zarar bi sorunuz varsa doktorunuza sorun guvenmiyorsaniz degistirin ama kendiniz arastirmayin gercekten insani bunaltiyor.
_ipekkkkk Busra_bayir Kan uyuşmazlığı var bizdede ben negatif eşim pozitif direk kan uyuşmazlığı oluyor 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi oluyorsun ben 27+4 te oldum ilk gebelik benim doktorum ilk gebeliklerde çok görülmese de tedbir dedi yaptırdım 🌸
_ipekkkkk Busra_bayir Ne testi canım test yaptırmadım ben 🤷♀️ Ben negatif eşim pozitif olunca direk kan uyuşmazlığı oluyor test yaptirmama gerek kalmadı doktorda bişey demedi bilgim yok hangi testten bahsettim 🌸