sanslibiranne Arkadaşlar ovülasyon la hamile kalmaya çalışıyorum, yumurtlamadan sonra 10 gün geçti, baş dönmem halsiz Dalan var baş dönmem olunca test yapayım dedim çok hafif ikinci çizgi çıktı, adetime 5 gün var kafam karıştı gebemiyimdir? !
Civcivinannesiii sanslibiranne ikinci cizgi ciktiysa gebesinizdir ama garanti olsun diye adetin gecmesini bekleyin sonra kan verin
asdfg3 sanslibiranne 2 gun arayla yaptigim testlerin ilki negatif iki gun sonra yaptığım pozitif cikmisti adet gunume daha 1 hafta vardi. Ben surekli test yapıyordum bi kac gun sonrq tekrarlayın deger düşük olduğu icin negatif ya da silik cikabiliyo
sanslibiranne Civcivinannesiii bir düşük yaptım ve adetime daha var diye bu ikinci çizgiyi gördüğüme inanamıyorum, bmyle erken öğrenen var mı aranızda
Bfduam asdfg3 sürekli test alışkanlık oluyor:) Ovülasyonla takip etmiş miydin yumurtlamayı evetse adete bi hafta kala yumurtlamanın kaçıncı günüydü?
Bktalg 1 hafta önce bende adetimden 6 gün önce test yaptım ve silik çizgi çıktı kan tahlili yaptım hamileyim büyük ihtimalle hamilesin canım
sanslibiranne Bktalg rabbim sağlıcakla kucağınıza kavuştursun, ben sevinemiyorum bile tam eğer değilsem hayal kırıklığına uğramayayım diye
Halime0638 sanslibiranne https://imgyukle.com/ burdan fotoyu seç alta in kopyala var linki kopyala at
Beybisininannesi sanslibiranne 8 9 gün önce öğrendim ben Ama kimyasal gebelik durumu da olabilir Çok yükselmeyin duruma Kan verip düzenli artışı takip edin
sanslibiranne Beybisininannesi kimyasal gebelikte de belirtiler oluyor mı, tansiyonum çok düşüyor başım dönüyor
Beybisininannesi sanslibiranne oluyor Memelerde dolgunluk hissedilir falan filan Aldatıcı biraz Beta hcg verip artışı takip etmekte fayda var Bu süreçte kimseye de söylemeyin Ani bi kanama olunca açıklama yapmak can sıkıyor
Halime0638 sanslibiranne evet silik cizgin var erken olduğu icin silik cikmis adetin 2 gün falan geciksin tam netleşir benimkindem bu kadar bile gözükmüyor du boyle sanki kendim hayalimde yaratmisim gibiydi herkes yok yok dedi a vardı gordum 😂 adetten bi kac gun gecti bi yaptim 1 dk olmadan tam çıkmıştı sende bekle biraz daha net sonuç alırsın ama var yani gördüm ben
Alparslaninannesii sanslibiranne var gibi sanki cnm cok çok yeni görmüyor birkaç gün test yap koyulaşınca beta ver bence
Halime0638 sanslibiranne sanslibiranne bu testi bilmem ama si en ucuz test varya 5 tl ye veriyorlar küçük beyaz ben onda öğrenmiştim 😂😂 inanılmaz derece zordu görmek eşim bana sen kafayı yemişsin falan diyordu hatta 😂😂😂 dur ya bulabilirsem aticam onu seninki bana gore baya belli
sanslibiranne Halime0638 evet eşime bile söylemeyi düşünmüyorum cünkü sanki uyduruyorum o çizgiyi bir tek ben görüyorum gibi hissediyorum 😂
Happybsrn sanslibiranne umudunuzu kırmak istemem ama başka bir test daha yapın bu testlerin burada bayağı kişiyi yanılttı inşallah vardır 🙏